Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… μπομπάτη απόδοση στη Β’ Ισπανίας – Ντερμπάρα που δεν χάνεται!
| 2019-05-13 18:40:00

Η… μπομπάτη απόδοση στη Β’ Ισπανίας – Ντερμπάρα που δεν χάνεται!

Sportdog Team
 Η… μπομπάτη απόδοση στη Β’ Ισπανίας – Ντερμπάρα που δεν χάνεται!

Αν και Δευτέρα στο κουπόνι υπάρχουν αρκετά ματς και επιλογές, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα πληρώνουν και αρκετά καλά.

Ένα παιχνίδι κρατήσαμε για τις… μπόμπες της Δευτέρας στο Onlinebet24.gr και αυτό είναι από τη Β’ Ισπανίας, η οποία μας δικαίωσε και την Κυριακή.

Θα ασχοληθούμε λοιπόν με την ντερμπάρα για τα πλέι οφ της ανόδου ανάμεσα στη Μάλαγα και την Οβιέδο, οι οποίες πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε δίνουν μάχη για να μπουν στην εξάδα. Οι γηπεδούχοι είναι έβδομοι με ματς λιγότερο και στο -2 από τη Λα Κορούνια, ενώ οι φιλοξενούμενοι επίσης με ματς λιγότερο ακολουθούν στο -4 από την έκτη θέση.

Η Μάλαγα προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Κάντιθ, αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε θετικό καθώς η αντίπαλός της είναι στην πέμπτη θέση. Παρόλα αυτά συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη και με τα προβλήματα που παρουσιάζει εντός έδρας τελευταία, έχει μπει σε περιπέτειες. Στην έδρα της έχει ρεκόρ 9-4-5, όμως έχει χάσει τα ¾ τελευταία παιχνίδια και αγνοεί τη νίκη στα επτά τελευταία εντός! Στα αρνητικά ότι δέχεται γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές σερί, ενώ στα 10 τελευταία της ματς ανεξαρτήτως έδρας, τα επτά ήταν goal-goal.

Η Οβιέδο από την πλευρά της προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Γρανάδα με σκορ 1-1, είναι όμως αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ μετράει και δύο σερί εκτός έδρας νίκες. Μακριά από το γήπεδό της έχει ρεκόρ 7-3-8, ενώ έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, με τέσσερα από αυτά να είναι και goal-goal.

Οι γηπεδούχοι λόγω έδρας και ποιότητας έχουν ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη, όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν… πείθουν. Η Οβιέδο από την πλευρά της είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει βρει τον τρόπο να «κλέβει» τα ματς εκτός έδρας και απόψε παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να κυνηγήσει την άνοδο. Αμφότερες έχουν προβλήματα στην άμυνα, δέχονται εύκολα γκολ, ενώ στην επίθεση έχουν ρέντα. Κυνηγάμε το goal-goal λοιπόν που πληρώνει πάνω από τις τιμές του διπλασιασμού!

Η… μπόμπα της ημέρας:

22.00: Μάλαγα – Οβιέδο: goal-goal σε απόδοση 2.25

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags