Facebook Pixel Sportdog.gr | Η σούπερ απόδοση 2.80 στην κούπα της Μάντσεστερ Σίτι
| 2019-05-18 18:45:00

Η σούπερ απόδοση 2.80 στην κούπα της Μάντσεστερ Σίτι

Sportdog Team
Η σούπερ απόδοση 2.80 στην κούπα της Μάντσεστερ Σίτι

Η βασική μας στοιχηματική για σήμερα είναι από την Αγγλία και αφορά τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουότφορντ, ματς που είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε παράταση και εάν χρειαστεί πέναλτι.

Οι «Πολίτες» θέλουν να κάνουν το εγχώριο τρεμπλ απόψε, καθώς έχουν κατακτήσει το Λιγκ Καπ και πήραν το πρωτάθλημα την προηγούμενη Κυριακή, με λίγο… άγχος καθώς νίκησαν με ανατροπή 4-1 εκτός της Μπράιτον. Οι «χόρνετς» από την πλευρά τους ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με τρεις σερί ήττες, καθώς εδώ και καιρό τα έχουν παρατήσει όλα και ασχολούνται αποκλειστικά με τον σημερινό τελικό.

Η ομάδα του Χάβι Γκράσια κυνηγάει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους, ενώ εάν το κατακτήσουν θα πάρουν και το εισιτήριο για το Europa League. Σαφώς ανώτερη ομάδα η Σίτι, η οποία θέλει το Κύπελλο για να κλείσει θετικά τη σεζόν όπου πάλι απέτυχε στο Champions League, ωστόσο η Γουότφορντ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και θα πέσει μαχόμενη. Αξίζει να στηρίξουμε την ομάδα του Πεπ ΓΚουαρδιόλα και να ψάξουμε όμως κι ένα γκολ της Γουότφορντ!

19.00: Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ: 1 και goal-goal σε απόδοση 2.85

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags