Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαράζ Σούπερ Λιγκ: Δύο σούπερ αποδόσεις για το Πλατανιάς – ΟΦΗ
| 2019-05-19 19:23:00

Μπαράζ Σούπερ Λιγκ: Δύο σούπερ αποδόσεις για το Πλατανιάς – ΟΦΗ

Sportdog Team
Μπαράζ Σούπερ Λιγκ: Δύο σούπερ αποδόσεις για το Πλατανιάς – ΟΦΗ

Την Κυριακή το βράδυ (21:30) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ, που… μάχονται για μία θέση στη Σούπερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, οπότε υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ενώ το γεγονός πως βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου σαφώς και επηρεάζει την εικόνα τους, καθώς προέρχονται από δύσκολη, κουραστική και γεμάτη σεζόν.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους με τον ΟΦΗ να μεταβαίνει στα Χανιά χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές ενώ οι γηπεδούχοι το Σάββατο προπονήθηκαν αργά το βράδυ προκειμένου να συνηθίσουν την ώρα του αγώνα, η οποία άλλαξε λόγω της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη και το σχετικό αίτημα της Αστυνομίας.

Ο Πλατανιάς κάνοντας ένα εκπληκτικό τελείωμα στο πρωτάθλημα της Football League, πέτυχε μία τεράστια έκπληξη καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, αν και «βοηθήθηκε» από την τιμωρία της ΕΠΟ στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος αν δεν είχε το -3 (δεν πέρασαν τον έλεγχο επιτήρησης) θα ήταν απόψε στα μπαράζ. Οι Χανιώτες ολοκλήρωσαν τη σεζόν αήττητοι εντός έδρας με ρεκόρ 11-4-0, ενώ στα τελευταία επτά παιχνίδια τους είχαν έξι νίκες και μία ήττα.

Ο ΟΦΗ επίσης έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ το τελευταίο δίμηνο και κατάφερε να πάρει την… δεύτερη ευκαιρία των μπαράζ, στέλνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα μαζί με τον Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Σούπερ Λιγκ 2. Οι Ηρακλειώτες ολοκλήρωσαν τη σεζόν με αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, όπου είχαν την εντός έδρας νίκη με τον ΠΑΣ και την ισοπαλία με τον Αστέρα, αλλά και τα δύο τεράστια «διπλά» σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Για το σημερινό παιχνίδι ο Χάιμε Βέρα δεν υπολογίζει τους Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδη και  Κομεσίδη, ενώ παρά την σχετική απαγόρευση από την αστυνομία, δύσκολα δεν θα υπάρχει κόσμος του ΟΦΗ στις εξέδρες.

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να το «διαβάσουμε», καθώς έχουμε δύο ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες, αλλά από το ίδιο νησί, οι οποίες παίζουν τους κόπους μίας χρονιάς σε 120 λεπτά. Προφανώς κύριο μέλημά τους θα είναι να μην δεχθούν γκολ, ειδικά του Πλατανιά που παίζει εντός, οπότε αξίζει να πάρουμε το «χ» στο ημίχρονο που πληρώνει καλά. Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω πως το ματς θα μείνει στο μηδέν, καθώς και οι δύο έχουν καλούς επιθετικούς και το goal-goal το συναντάμε σε σούπερ αποδόσεις!

21.30: Πλατανιάς – ΟΦΗ

  • Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.00
  • Goal-Goal σε απόδοση 2.20

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags