Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιατί αξίζει να πάμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα;
| 2019-05-25 18:30:00

Γιατί αξίζει να πάμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα;

Sportdog Team
Γιατί αξίζει να πάμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα;

Το τελευταίο «γεμάτο» Σάββατο έχουμε σήμερα στο κουπόνι, καθώς λόγω των τελικών Κυπέλλου σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, αλλά και των πρωταθλημάτων που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, υπάρχουν επιλογές για να φτιάξουμε μία καλή δυάδα.

Ξεκινάμε από την Ισπανία και το σπουδαίο παιχνίδια της βραδιάς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια. Οι «Καταλανοί» στο τελευταίο αδιάφορο ματς της χρονιάς ήρθαν 2-2 με την Έιμπαρ εκτός έδρας και απόψε θέλουν τη σεζόν με νταμπλ, ώστε να… γλυκάνουν τον κόσμο μετά την αποτυχία στο Champions League. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει νέες μουρμούρες αν χάσει το Κύπελλο, ωστόσο για σήμερα έχει σημαντικές απουσίες, καθώς θα λείπουν οι Σουάρες, Ντεμπελέ και λογικά ο Τερ Στέγκεν. Οι «νυχτερίδες» έκλεισαν τη σεζόν ιδανικά, καθώς με το 2-0 στη Βαγιαδολίδ πήραν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League και έτσι σήμερα κυνηγούν την υπέρβαση με την ψυχολογία στα ύψη και χωρίς άγχος.

Η Μπαρτσελόνα έχει… χαλαρώσει και έχει δεχθεί από δύο γκολ στα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια της, ενώ η παρουσία του Σίλεσεν κάτω από τα δοκάρια, είναι φανερό πως μπερδεύει σε μεγάλο βαθμό την άμυνα. Η Βαλένθια έχει σκοράρει στα 6/7 τελευταία της παιχνίδια, ενώ πέντε από αυτά ήταν και goal-goal, ενώ φέτος έχει κοντράρει στα ίσια την παρέα του Μέσι, καθώς και τα δύο ματς πρωταθλήματος έληξαν ισόπαλα με σκορ 1-1 και 2-2. Λογικά, οι πρωταθλητές θα πάρουν και το Κύπελλο παρά τις απουσίες, όμως η Βαλένθια έχει καλούς επιθετικούς και μπορεί να βρει ένα γκολ. Αξίζει να κυνηγήσουμε το goal-goal και να απολαύσουμε χωρίς άγχος τη ματσάρα!

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από την Ιταλία όπου η Μπολόνια υποδέχεται τη Νάπολι στο τελευταίο παιχνίδια της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν το βράδυ της Δευτέρας με το εντυπωσιακό 3-3 στην έδρα της Λάτσιο να κλειδώσουν την παραμονή τους και έτσι σήμερα θα παίξουν χωρίς άγχος. Στην έδρα τους πάντως είναι εντυπωσιακοί τελευταία, έχουν ρεκόρ 8-4-6 με έξι σερί νίκες και σκοράρουν ασταμάτητα. Στο τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό τους πέτυχαν τέσσερα γκολ, στα τρία προηγούμενα από τρία, ενώ για έξι σερί πετυχαίνουν τουλάχιστον δύο τέρματα! Μετρούν τέσσερα σερί goal-goal και Over 2.5, ενώ απέναντι στη Νάπολι έχουν 12 σερί over!

Οι Ναπολιτάνοι από την πλευρά τους, αν και έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση εδώ και καιρό, παρουσιάζονται σοβαροί, έχουν τέσσερις σερί νίκες με τελευταία το εντυπωσιακό 4-1 κόντρα στη Νάπολι, ενώ 11/12 τελευταία παιχνίδια τους ήταν goal-goal και 11 από αυτά Over 2.5! Και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ εξίσου εύκολα, απόψε θέλουν να απολαύσουν το ματς και εμείς θέαμα. Αξίζει να κυνηγήσουμε το goal-goal και over 2.5

Η δυάδα του Σαββάτου:

22.00: Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: goal-goal (1.60)
21.30: Μπολόνια – Νάπολι: goal-goal και over 2.5 (1.65)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αραούχο με τη… μπόμπα του και ο Ανέστης που θα κρατήσει το Χ στο ημίχρονο!


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags