Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρα στη Γερμανία με τρεις επιλογές – Προκαλεί η απόδοση του 3.50!
| 2019-05-28 17:11:00

Ματσάρα στη Γερμανία με τρεις επιλογές – Προκαλεί η απόδοση του 3.50!

Sportdog Team
 Ματσάρα στη Γερμανία με τρεις επιλογές – Προκαλεί η απόδοση του 3.50!

Ποιος είπε πως σήμερα δεν έχει ματσάκια για ποντάρισμα...

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα στη Γερμανία, καθώς για σήμερα είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς μεταξύ της Ίνγκολστατ και της Βέχεν για την ομάδα που θα βρίσκεται του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία.

Η Ίνγκολστατ που τερμάτισε στην 16η θέση της Β’ Κατηγορίας, έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, οπότε με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ να ισχύει, θα πρέπει η Βέχεν από την Γ’ Κατηγορία να πάρει το διπλό ή να νικήσει εκτός με σκορ 2-1 και να στείλει το ματς στην παράταση.

Στο πρώτο ματς η Ίνγκολστατ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έπαιξε έξυπνα δίνοντας την μπάλα στον αντίπαλό τους, χτύπησε στην κόντρα και προηγήθηκε 0-2 και θα μπορούσε να είχε… τελειώσει με την πρόκριση αν δεν δεχόταν γκολ στο 96’. Είναι σε καλή φόρμα, καθώς με εξαίρεση την ήττα της στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετράει επτά νίκες στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια, ενώ εντός στα τρία τελευταία έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ σκοράρει μπροστά στο κοινό της εδώ και έξι αγωνιστικές σερί! Αμυντικά πάντως δεν πηγαίνει καλά, δύσκολα κρατάει το μηδέν και έχει δεχθεί έστω ένα γκολ στα 31/36 της παιχνίδια.

Η Βέχεν από την πλευρά της παρότι έπαιξε με ενθουσιασμό στο πρώτο ματς, έχασε με 2-1 και πλέον σήμερα καλείται να παίξουν επιθετικά από το πρώτο λεπτό, τακτική που σίγουρα θα αφήσει πολλά κενά στα μετόπισθεν. Εκτός έδρας πάντως έχουν καλή εικόνα και για αυτό ελπίζουν στην ανατροπή, σκοράρουν για 11 συνεχόμενες εξόδους της, ενώ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της 3ης κατηγορίας με 71 γκολ.

Η Ίνγκολστατ είναι καλύτερη ομάδα, έχει δυνατή έδρα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει ακόμα μία νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν θα φορτσάρει από το πρώτο λεπτό, ωστόσο με δεδομένο ότι η Βέχεν θα παίξει επιθετικά και της δώσει χώρους, μπορεί να βρει γκολ στην κόντρα. Είναι αποτελεσματική το τελευταίο δίμηνο και αξίζει να την ακολουθήσουμε στον άσο και Over 1.5, ενώ για fun bet μπορούμε να ρισκάρουμε και στο goal-goal και άσο που πληρώνει πολύ καλά!

19.15: Ίνγκολστατ και της Βέχεν

  • 1 και over 1.5 σε απόδοση 2.00
  • 1 και over 2.5 σε απόδοση 2.50
  • 1 και goal-goal σε απόδοση 3.50

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags