Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα… μιλήσει η στατιστική – Ισοπαλία σε απόδοση 5.85!
| 2019-05-31 18:12:00

Θα… μιλήσει η στατιστική – Ισοπαλία σε απόδοση 5.85!

Sportdog Team
Θα… μιλήσει η στατιστική – Ισοπαλία σε απόδοση 5.85!

Όταν "μιλούν" οι αιρθμοί, αξίζει να τους ακολουθήσεις.

Με το πρωτάθλημα Φινλανδίας θα ασχοληθούμε σήμερα στις… μπόμπες του Onlinebet24.gr, καθώς υπάρχει ένα ματς όπου «φωνάζει» goal-goal και πληρώνει καλά.

Η αναμέτρηση λοιπόν που θα μας απασχολήσει είναι αυτή ανάμεσα στην HIFK Ελσίνκι και τη Βάασα, οι οποίες κοντράρονται για τη 10η αγωνιστική. Καμία από τις δύο δεν έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν, καθώς οι γηπεδούχοι με συνολικό ρεκόρ 1-5-3 και εντός έδρας 1-3-1 βρίσκονται τρίτοι από το τέλος με οκτώ βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι με συνολικό ρεκόρ 0-6-3 και εκτός έδρας 0-3-1 προτελευταίοι με έξι.

Όπως παρατηρήσετε λοιπόν και οι δύο ομάδες έχουν πολλές ισοπαλίες μέχρι τώρα, ενώ συνηθίζουν να παίζουν αμυντικά και να μην ρισκάρουν. Η Ελσίνκι μάλιστα μετράει τέσσερις σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1, σκορ που έχει εμφανίσει άλλη μία φορά φέτος στα εννιά μέχρι τώρα παιχνίδια της, ενώ η Βάασα προέρχεται από δύο σερί ήττες με σκορ 1-0, ωστόσο πριν είχε και αυτή τέσσερις ισοπαλίες με σκορ 1-1!

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει, καθώς θα μείνει πολύ νωρίς πίσω στη βαθμολογία, ωστόσο δεν τους βολεύει και η ισοπαλία. Θα ψάξουν το γκολ και λόγω των αμυντικών τους αδυναμιών μπορούν να μας φέρουν το goal-goal που πληρώνει καλά, ενώ αξίζει να ακολουθήσουμε τη στατιστική και να ποντάρουμε κάτι… ψιλά και στο Χ και γιατί όχι στο ακριβές σκορ 1-1!

18.30: HIFK Ελσίνκι – Βάασα:

  • goal-goal σε απόδοση 2.20
  • anytime σκορ 1-1 σε απόδοση 2.85
  • ισοπαλία σε απόδοση 3.00

FUN BET: ακριβές σκορ 1-1 σε απόδοση 5.85

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags