Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος καύσωνας; Βροχή… τα γκολ σήμερα σε Ισπανία και Σουηδία σε σούπερ αποδόσεις!
| 2019-06-02 18:10:00

Ποιος καύσωνας; Βροχή… τα γκολ σήμερα σε Ισπανία και Σουηδία σε σούπερ αποδόσεις!

Sportdog Team
 Ποιος καύσωνας; Βροχή… τα γκολ σήμερα σε Ισπανία και Σουηδία σε σούπερ αποδόσεις!

Πολύ καλό είναι το σημερινό κουπόνι με πολλές επιλογές και παιχνίδια που αξίζουν το ρίσκο του πονταρίσματος. Έχουμε ετοιμάσει μία καλή δυάδα με Ισπανία και Σουηδία!

Ξεκινάμε με το ισπανικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι των πλέι οφ, ίσως και της ανόδου, ανάμεσα στην τρίτη της βαθμολογίας Αλμπαθέτε και την τέταρτη Μάλαγα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Οι γηπεδούχοι έχουν 71 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο, αλλά και τέσσερις λιγότερους από τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο. Η Αλμπαθέτε θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της για το «χρυσό» εισιτήριο που οδηγεί στην Πριμέρα, στην έδρα της είναι δυνατή με ρεκόρ 9-10-1 και προέρχεται από το διπλό στη Χιχόν με 1-0. Δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία της εντός, ωστόσο τα δύο προηγούμενα ήταν goal-goal.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν σήμερα βαθμό ή  βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ και φυσικά για να το καλύτερο πλασάρισμα, εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 8-7-5, ενώ προέρχονται από τρεις σερί νίκες! Έχουν σκοράρει και δεν έχουν χάσει στις τρεις τελευταίες εξόδους τους, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν 3-1 τη Σαραγόσα με ανατροπή. Η Αλμπαθέτε δείχνει να είναι καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πατάει καλά και από τη στιγμή που δεν τη βολεύει η ισοπαλία, θα μπει στο ματς ψάχνοντας το γκολ και αφήνοντας χώρους στα μετόπισθεν. Σε καλύτερη φόρμα η Μάλαγα, μπορεί να βρει έστω ένα γκολ και να μας… πληρώσει στο goal-goal ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από το σουηδικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Χέλσινμποργκ που είναι ένατη στη βαθμολογία με 10 πόντους κόντρα στην πρωτοπόρο με 27 βαθμούς Μάλμε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1, εντός έδρας έχουν ρεκόρ 2-3-1, μετρούν 9/11 goal-goal φέτος, ενώ έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τους τα παιχνίδια μέχρι τώρα! Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν αλλά νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική τη Σούντσβαλ με 2-1 και έτσι πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους, ενώ συμπλήρωσαν 10 παιχνίδια αήττητοι. Έχουν βρει έστω ένα γκολ στα 10/11 φετινά τους ματς, ενώ έχουν και επτά goal-goal. Η Μάλμε θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Χέλσινμποργκ δείχνει ανεβασμένη και επίσης στην έδρα της μπορεί να σκοράρει. Αξίζει κι εδώ το goal-goal.

Η δυάδα της Κυριακής:

21.00: Αλμπαθέτε – Μάλαγα: goal-goal σε απόδοση 2.00
18.30: Χέλσινμποργκ – Μάλμε: goal-goal σε απόδοση 1.85


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags