04/06/19 - 13:00

Στοίχημα στη Β’ Ισπανίας

Επτά ματς, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν διπλό βαθμολογικό κίνητρο.

Sportdog Team
Στοίχημα στη Β’ Ισπανίας
812views 0shares

Δύο ημέρες μετά θα διεξαχθεί το τρίτο και πιο κρίσιμο μέρος της προτελευταίας αγωνιστικής της Β Ισπανίας, η οποία αναμένεται να κρίνει πολλά πράγματα, ίσως και τα πάντα. Επτά ματς, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν διπλό βαθμολογικό κίνητρο. Λόγου χάρη το Αλμπαθέτε-Μάλαγα.

Οι γηπεδούχοι τρέφουν κάποιες ελπίδες για την απευθείας άνοδο, ωστόσο αυτές εξαρτώνται από το τι θα πράξει η Γρανάδα στη Μαγιόρκα την ίδια ώρα. Από την άλλη, οι Ανδαλουσιανοί θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση-εξάδα, καθώς δεν έχουν σιγουρέψει τη θέση τους εκεί.

Eχουμε την εντύπωση πως οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα: θα το πάνε οριακά και θα περιμένουν. Αλλωστε πρόκειται για σχετικά ισοδύναμες αντιπάλους. Προσθέστε σε όλο αυτό πως οι προπονητές τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Κάπως έτσι προκύπτει η επιλογή μου, που είναι το «Χ» σε απόδοση 2.65.

Γκρεμίζει ό,τι έχτισε

Πάμε παρακάτω. Η Ράγιο Μαχαδαόντα βίωσε το απόλυτο όνειρο πέρσι τέτοια εποχή, αφού εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εντούτοις, το τελευταίο δίμηνο γκρεμίζει ό,τι με κόπο έχτιζε νωρίτερα και υποχώρησε στη διακεκαυμένη ζώνη.

Τώρα πάει στο Οβιέδο να παίξει για τη ζωή της, αφού αυτό θα είναι το τελευταίο ματς που οι ποδοσφαιριστές της θα πατήσουν χορτάρι. Από την άλλη, οι Αστουριανοί είδαν το δικό τους όνειρο να σβήνει, καθώς το ενδεχόμενο να βρεθούν στην πρώτη εξάδα συγκεντρώνει πιθανότητες μόλις 2%.

Συν τοις άλλοις, βλέπουμε ότι στο στρατόπεδο των γηπεδούχων υπάρχουν απουσίες, αλλά και το μυαλό τους βρίσκεται στην επόμενη μέρα. Βάσει όλων αυτών, αγοράζουμε το διπλό draw no bet σε απόδοση 3.90 και περιμένουμε από τους νεοφώτιστους να βγάλουν αντίδραση τώρα που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Και στην τελική, θα είναι πιο δίκαιο να παραμείνει στη Β Ισπανίας η Μαχαδαόντα. Θεωρούμε πως η Λούγκο είναι χειρότερη ομάδα φέτος.

Πηγή: Kingbet.net


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ