Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα… χάλια της ΑΕΚ και το Χ2 της πιο φορμαρισμένης ομάδας της Ευρώπης!
Ποδόσφαιρο
| 2019-06-11 17:33:00

Τα… χάλια της ΑΕΚ και το Χ2 της πιο φορμαρισμένης ομάδας της Ευρώπης!

Sportdog Team
Τα… χάλια της ΑΕΚ και το Χ2 της πιο φορμαρισμένης ομάδας της Ευρώπης!

Μπάσκετ και ποδόσφαιρο θα συνδυάσουμε για τη σημερινή στοιχηματική δυάδα μας.

Ξεκινάμε μπασκετικά και με την αναμέτρηση του Περιστερίου κόντρα στην ΑΕΚ, για τη σειρά του μικρού τελικού όπου βρίσκεται στο 1-0 υπέρ των σημερινών γηπεδούχων. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουαλάκη ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή τους, έφυγαν με το διπλό την Κυριακή από το ΟΑΚΑ (66-67) και σήμερα θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους για να φτάσουν πιο κοντά στην τρίτη θέση και στο φινάλε της σεζόν. Δεν θα αλλάξουν τακτική, θα προσπαθήσουν με τακτική και αργό ρυθμό να… απαντήσουν στις τρελές επιθέσεις των «Κιτρινόμαυρων».

Στο στρατόπεδο της Ένωσης ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα προκάλεσε τρομερά προβλήματα, η ψυχολογία της ομάδας είναι… στα τάρταρα, ενώ ο Λούκα Μπάνκι απλά μετράει μέρες. Η διοίκηση μάλιστα «άδειασε» τον προπονητή βγάζοντας τον… ψεύτη για το θέμα του Χάντερ (δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση) και τα αποδυτήρια είναι μπάχαλο. Το Περιστέρι λοιπόν έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο η τιμή του άσου είναι πολύ χαμηλά. Προτιμώ το under 158.5 πόντων, καθώς και οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα κινούνται πολύ χαμηλά στο σκοράρισμα.

Συνεχίζουμε ποδοσφαιρικά και με την αναμέτρηση της Ισλανδίας κόντρα στην Τουρκία για την τέταρτη αγωνιστική των Προκριματικών του όγδοου ομίλου, όπου στην κορυφή βρίσκονται οι Τούρκοι με εννιά βαθμούς και ακολουθούν οι Γάλλοι και Ισλανδοί με έξι και οι Αλβανοί με τρεις.

Η Ισλανδία προέρχεται από το δύσκολο εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Αλβανία, ενώ έχει πανηγυρίσει και το διπλό στην Ανδόρα με 2-0 και η μοναδική της ήττα είναι το 4-0 στη Γαλλία. Πολύ σημαντικό το αποψινό ματς, καθώς με τη Γαλλία να μην έχει… ξεφύγει, όλα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση και κυρίως για τη δεύτερη θέση. Η Τουρκία από την πλευρά της βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχει κάνει το 3/3 χωρίς να δεχθεί γκολ (2-0, 4-0 και 2-0), ενώ το Σάββατο το βράδυ έγραψε ιστορία νικώντας με 2-0 τους πρωταθλητές κόσμου Γάλλους! Η ψυχολογία είναι στα ύψη και πλέον αν φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από την Ισλανδία, θα αποκτήσουν τεράστιο προβάδισμα για το εισιτήριο της πρόκρισης. Το ματς δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ αφού και οι δύο ομάδες δίνουν προτεραιότητα στην άμυνά τους, οπότε ποντάροντας στη φόρμα της Τουρκίας, κρατάμε το X2 σε συνδυασμό με under 3.5!

Η δυάδα της Τρίτης:

19.00: Περιστέρι – ΑΕΚ: Under 158.5 πόντοι σε απόδοση 1.50
21.45: Ισλανδία – Τουρκία: X2 και under 3.5 σε απόδοση 1.70
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags