Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρεις δυνατές επιλογές για το ιστορικό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ!
| 2019-07-22 09:51:00

Τρεις δυνατές επιλογές για το ιστορικό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ!

Sportdog Team
Τρεις δυνατές επιλογές για το ιστορικό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ!

Το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Άγιαξ και τον Παναθηναϊκό (20.00) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και υπάρχουν καλές στοιχηματικές επιλογές να ασχοληθούμε.

Τo «Τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον ημιφιναλίστ του περσινού Champions League στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ στο πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας του. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο ακόμα φιλικά στην Ολλανδία, στο πρώτο νίκηε με εντυπωσιακή εμφάνιση και 3-0 τη Φέγενορντ, ενώ στο δεύτερο παίζοντας με αναπληρωματικούς και νεαρούς ηττήθηκε από την Μπίρσχοτ ομάδα Β’ κατηγορίας με 2-1.

Ο Άγιαξ από την πλευρά του στα δύο προηγούμενα φιλικά νίκησε με σκορ 2-1 τη Γουότφορντ και 2-1 τη Μπασάκσεχιρ και παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις από το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν, δείχνουν έτοιμοι και πάλι να πρωταγωνιστήσουν. Οι Ολλανδοί θα αντιμετωπίσουν σοβαρά το αποψινό παιχνίδι, για το οποίο μάλιστα οι ίδιοι έστειλαν πρόσκληση στον Παναθηναϊκό και θα αγωνιστούν με την βασική τους ενδεκάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του «Αίαντα» έχουν χαρακτηρίσει την αναμέτρηση ιστορική λόγω της ευρωπαϊκής ιστορίας των αναμετρήσεων των δύο συλλόγων (τελικός Γουέμπλεϊ 1971 και ημιτελικά Champions League 1996) με αποτέλεσμα να γίνει sold out στα εισιτήρια του αγώνα!

Ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο, αντιμετωπίζει έστω και σε φιλικό, μία από τις καλύτερες ομάδες της περσινής σεζόν κι έχει τη δυνατότητα να τεστάρει τις δυνάμεις του. Βέβαια, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα που λογικά… τρομάζει πολλούς από τους παίκτες του, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Πράσινοι βρίσκονται ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας τους, αφού δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και περιμένουν την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ στα τέλη Αυγούστου. Ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει σοβαρά την αναμέτρηση και οι γεμάτες εξέδρες θα δώσουν κίνητρο στους Ολλανδούς να κυνηγήσουν τη νίκη.

Η βασική μας επιλογή λοιπόν θα είναι «να σκοράρει ο Άγιαξ και στα δύο ημίχρονα», «σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή 2-0», αλλά και… fun bet νίκη του Αίαντα και στα δύο 45λεπτα!

20.00: Άγιαξ – Παναθηναϊκός

Γκολ Άγιαξ και στα δύο ημίχρονα (1.65)
Anytime σκορ 2-0 (1.65) 
Fun Bet: νίκη Άγιαξ και στα δύο ημίχρονα (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags