Facebook Pixel Sportdog.gr | Η... μπόμπα του 2.30 στο Champions League και ο ΠΑΟΚτσής που δεν νικάει απόψε!
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-24 12:48:00

Η... μπόμπα του 2.30 στο Champions League και ο ΠΑΟΚτσής που δεν νικάει απόψε!

Sportdog Team
Η... μπόμπα του 2.30 στο Champions League και ο ΠΑΟΚτσής που δεν νικάει απόψε!

Δυάδα... φωτιά.

ΠΑΟΚ - Στοίχημα: Τον δρόμο προς το ταμείο βρήκαμε την Τρίτη, καθώς μας δικαίωσε η επιλογή μας με τα γκολ από τα προκριματικά του Champions League, αλλά και το over 1.5 του ΠΑΟΚ που πλήρωνε πολύ καλά. Μία δυνατή δυάδα έχουμε και για σήμερα, όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο ματσάκια από τα προκριματικά.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Κλουζ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην δυνατή έδρα τους. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας επικράτησε στο πρωτάθλημα με 4-1 της Ακαντέμικα Κλιντσένι, ενώ στην προηγούμενη πήρε πρόκριση με ανατροπή κόντρα στην Αστάνα (0-1 και 3-1). Οι Ισραηλινοί με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο τους και τον πρώην του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γιαννιώτη κάτω από τα γκολπόστ, κατάκτησαν το πρωτάθλημα πέρυσι και στο μοναδικό επίσημο φετινό παιχνίδι τους νίκησαν 1-0 στο Σούπερ Καπ τη Μπνέι Γεχούντα. Οι Ρουμάνοι είναι πιο έτοιμοι, έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και γνωρίζοντας τις αδυναμίες τους εκτός έδρας, θέλουν να πάρουν τη νίκη και με γκολ. Σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα, θα ποντάρουμε στο combo bet 1Χ και over 1.5.

Η δεύτερη επιλογή μας από τα προκριματικά είναι από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Ελσίνκι, όπου ο άσος κυκλοφορεί σε… αστείες τιμές. Οι Σέρβοι που έχουν σκοράρει τα 21/22 εντός έδρας παιχνίδια τους, προέρχονται από την πρόκριση κόντρα στην Σούντουβα την οποία νίκησαν με 2-1 στο γήπεδό τους, ενώ το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα του σερβικού πρωταθλήματος επιβλήθηκε 2-0 εντός της Γιάβορ Ιβάνιτσα. Οι Φινλανδοί από την πλευρά τους έχουν ρυθμό και επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και παρότι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, είναι μόλις στο -3 από την κορυφή. Είναι εξαιρετικοί εκτός έδρας, παίζουν άριστα την τακτική των αντεπιθέσεων και έχουν σκοράρει στα 7/8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Ο Αστέρας έχει προβάδισμα για τη νίκη, όμως ο άσος είναι πολύ χαμηλά, οπότε θα ρισκάρουμε ψάχνοντας ένα γκολ των φιλοξενούμενων ή ακόμα καλύτερα το goal-goal που πληρώνει πάνω από 2.00.

Η δυάδα της Τετάρτης:

21.00: Κλουζ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1Χ και over 1.5 (1.75)
21.45: Ερ. Αστέρας – Ελσίνκι: goal-goal (2.30)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags