Facebook Pixel Sportdog.gr | Το combo bet στον Παναθηναϊκό και η... μπόμπα!
| 2019-07-29 14:09:00

Το combo bet στον Παναθηναϊκό και η... μπόμπα!

Sportdog Team
Το combo bet στον Παναθηναϊκό και η... μπόμπα!

Το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει τη Δευτέρα (21.00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπρέντα.

Το σημερινό φιλικό, πέμπτο μέχρι στιγμής για το Τριφύλλι, είναι το τελευταίο στην Ολλανδία καθώς η ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας. Οι Πράσινοι μέχρι στιγμής έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα, καθώς έχουν νικήσει 3-0 τη Φέγενορντ, 2-1 τον Άγιαξ και 1-0 τη Φένλο, ενώ έχουν χάσει με 2-1 Μπίρχοτ παίζοντας ωστόσο με πολλές αλλαγές.

Σήμερα ο Γιώργος Δώνης θα παρουσιάσει μία 11αδα χωρίς τους Μακέντα, Κουρμπέλη και Μπουζούκη που έχουν προβλήματα, ωστόσο θα δώσει παραπάνω χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες Ζαχίντ, Κολοβό και Νούνες. Αν και στο φιλικό είναι δύσκολο να μαντέψεις την ενδεκάδα, διότι ο προπονητής δοκιμάζει πολλά και διάφορα, ο Γιώργος Δώνης στο παιχνίδι με την Μπρέντα θα ξεκινήσει με το κλασικό 4-3-3. Η άμυνα θα αποτελείται πιθανότατα από τους Μαυρομμάτη, Κολοβέτσιο, τον Ινσούα αριστερά και τον Γιόχανσον δεξιά. Ο Αλεξανδρόπουλος θα αντικαταστήσει ξανά τον Κουρμπέλη και μαζί με Ζαχίντ, Χρήστο Δώνη θα βρίσκεται στα χαφ. Στην κορυφή θα είναι οι Κολοβός, ενώ Βέργος και Χατζηθεοδωρίδης στα πλάγια.

Στην αντίπερα όχθη η Μπρέντα, δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στα φιλικά της, καθώς στα τέσσερα τελευταία έχει χάσει με 3-1 από τη Βέστερλο, 2-0 από τη Βάαλβαϊκ, 3-0 από τη Σπάρτα Ρότερνταμ και 1-0 από τη Λόκερεν! Πρόκειται πάντως για μία γνωστή ολλανδική ομάδα, η οποία την περασμένη σεζόν υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία, καθώς τερμάτισε τελευταία στην «Ερεντιβίζιε». Θέλει να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό και στις 9 Αυγούστου ξεκινά το Πρωτάθλημα γι’ αυτή, με την αναμέτρηση στην έδρα της Ντόντρεχτ.

Αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε χωρίς απουσίες, θα στηρίζαμε το διπλό που πληρώνει πολύ καλά. Από τη στιγμή όμως που δεν θα παίξουν δύο πρωτοκλασάτοι θα πάμε συντηρητικά με το combo bet Χ2 και το under 4.5, καθώς εκτιμώ πως δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, αφού και οι Πράσινοι δίνουν μεγάλη προσοχή στην άμυνά τους. Ως Fun Bet πάντως και βλέποντας τα τελευταία αποτελέσματα των Ολλανδών και τη ρέντα των παικτών του Δώνη, αξίζει να κυνηγήσουμε το over 1.5 του ΠΑΟ!

21.00: Μπρέντα – Παναθηναϊκός:

X2 και under 4.5 (1.65)

Fun Bet: Over 1.5 Παναθηναϊκός (2.15)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags