Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα γκολ που… πέφτουν βροχή και η ομάδα που δεν ανήκει στο Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-30 17:45:00

Τα γκολ που… πέφτουν βροχή και η ομάδα που δεν ανήκει στο Champions League

Sportdog Team
Τα γκολ που… πέφτουν βροχή και η ομάδα που δεν ανήκει στο Champions League

Τα προκριματικά του Champions League έχουν… γεμίσει το σημερινό κουπόνι και από εκεί θα φτιάξουμε κι εμείς τη σημερινή μας δυάδα.

Ξεκινάμε σήμερα με την αναμέτρηση της Βασλείας κόντρα στην Αϊντχόφεν, στη ρεβάνς του 3-2. Οι Ελβετοί μπορούν να αισθάνονται ότι… αυτοκτόνησαν στο πρώτο παιχνίδι, καθώς παρότι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, τελικά ηττήθηκαν με δύο γκολ στο 89’ και στο 92’! Έχοντας πάντως βρει δύο εκτός έδρας γκολ, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση, αν και η άμυνά τους δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Μετρούν πέντε διαδοχικά goal-goal και over 2.5 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Από την πλευρά τους οι Ολλανδοί έχοντας κάνει μία απίστευτη ανατροπή, σαφώς και πιστεύουν στην πρόκριση, ωστόσο με τα αμυντικά κενά που παρουσιάζουν, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το Σάββατο ηττήθηκαν εύκολα με 2-0 από τον Άγιαξ στον τελικό του Σούπερ Καπ, ωστόσο όλοι συμφώνησαν πως είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο αποψινό ματς. Δύσκολο παιχνίδι για να προβλέψουμε νικητή, θα το αποφύγουμε και θα ποντάρουμε στο goal-goal και over 2.5. Ομάδες που σκοράρουν εύκολα και δεν μπορούν να παίξουν άμυνα.

Η δεύτερη επιλογή μας εμπεριέχει ρίσκο, όχι επειδή είναι ντέρμπι, αλλά επειδή ξέρουμε εδώ και μία εβδομάδα ποια ομάδα θα προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι. Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Σαμπουρτάλο, όπου μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, οι Κροάτες απλά περιμένουν το σφύριγμα της λήξης απόψε για να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Η ποιοτική διαφορά των δύο συλλόγων είναι τεράστια, η πρωταθλήτρια Κροατίας θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ στο πρώτο ματς, κάτι που λογικά θα κάνει απόψε για να ικανοποιήσει και το κοινό της. Γι’ αυτό άλλωστε κι ο Μπιέλιτσα χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (3-0) να βάλει απόψε την κανονική του ενδεκάδα. Οι Γεωργιανοί από την πλευρά τους εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητές τους και ξεκαθάρισαν πως θα παλέψουν για την ανατροπή, όπως έκαναν και στον προηγούμενο γύρο με την Ντιναμό Τιφλίδας, την οποία νίκησαν 3-0 εκτός και πέρασαν, παρά την ήττα με 3-1 εντός! Το ματς θα είναι ανοιχτό, η Ντιναμό θα μπει με το… πόδι στο γκάζι και μπορεί όχι μόνο να πάρει τη νίκη, αλλά να το κάνει και με εμφατικό τρόπο. Άσος λοιπόν σε συνδυασμό με over 2.5.

Η δυάδα της Τρίτης:

21.00: Βασιλεία – Αϊντχόφεν: goal-goal και over 2.5 (1.65)
21.00: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σαμπουρτάλο: 1 και over 2.5 (1.55)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags