Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποδόσεις «φωτιά» σε Γερμανία και Αγγλία, θα γίνει χαμός!
| 2019-08-05 17:31:00

Αποδόσεις «φωτιά» σε Γερμανία και Αγγλία, θα γίνει χαμός!

Sportdog Team
Αποδόσεις «φωτιά» σε Γερμανία και Αγγλία, θα γίνει χαμός!

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν σιγά σιγά στην κανονικότητα και εμείς όπως πάντα είμαστε εδώ για να δώσουμε πολύ καλές επιλογές που αξίζουν. 

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με το Αμβούργο και αυτή της Χάντερσφιλντ με την Ντέρμπι.

Ξεκινώντας με το παιχνίδι της Νυρεμβέργης με το Αμβούργο για την 2η αγωνιστική ημέρα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας βλέπουμε ένα παιχνίδι που φαίνεται ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φύγουν νικητές στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Δυναμό Δρέσδης και σήμερα θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλύτερο από ισοπαλία μέσα στην έδρα τους απέναντι στην Ντάρμσταντ και έτσι σήμερα θα ψάξουν την πρώτη νίκη της χρονιάς σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι.

Στην αναμέτρηση της Χάντερσφιλντ με την Ντέρμπι για την πρώτη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα για να κάνουν ένα θετικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν. οι γηπεδούχοι έχουν προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ αλλάζοντας βασικούς παίκτες στον σχεδιασμό της. Η Ντέρμπι έχει καλή προϊστορία στις πρεμιέρες ωστόσο προβληματίζει το γεγονός ότι άργησε να προχωρήσει στην ενίσχυση κομβικών θέσεων στην ομάδα και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Το παιχνίδι δεν παύει να είναι ένα κλασικό αγγλικό ματς γι’ αυτό και θα παίξουμε με τα γκολ.

Δυάδα: 

[21:30] Νυρεμβέργη – Αμβούργο: 2 DNB (1.80) 
[21:45] Χάντερσφιλντ – Ντέρμπι: Γκολ-γκολ (1.85)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags