Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόδοση-κόντρα που αξίζει και πληρώνει καλά στο Champions League!
| 2019-08-06 16:24:00

Απόδοση-κόντρα που αξίζει και πληρώνει καλά στο Champions League!

Sportdog Team
Απόδοση-κόντρα που αξίζει και πληρώνει καλά στο Champions League!

Φουλ δράση έχουμε σήμερα στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με μία εξαιρετική επιλογή να ξεχωρίζει από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Κοπεγχάγη.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να προκριθεί με δυσκολία από την Ελσίνκι και γλίτωσε τα χειρότερα κρατώντας την ψυχραιμία στο επαναληπτικό παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα Σερβίας έχει ξεκινήσει πολύ καλά έχοντας δύο νίκες σε δύο παιχνίδια, ενώ κατάφερε να ξεκουραστεί, καθώς δεν είχε αγώνα την περασμένη εβδομάδα έπειτα από απόφαση της Ομοσπονδίας. Η έδρα των Σέρβων αποτελεί ένα από τα δυνατότερα όπλα που έχουν, καθώς οι οπαδοί δημιουργούν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Εκτός από την κερκίδα κύριο λόγο θα παίζει και ο τρόπος που θα επιτεθούν.

Η Κοπεγχάγη έφτασε σε αυτή τη φάση αφού απέκλεισε τη Νιου Σεντς νικώντας τη δύο φορές. Την ίδια ώρα το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι ιδανικό καθώς έχει πετύχει τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, ακόμα και αν σε κάποια από αυτά δεν έχει δείξει και τον καλύτερό της εαυτό. Στο ρόστερ της έχουν προστεθεί αρκετοί καινούριοι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να είναι σήμερα στην αποστολή, ενώ ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς δεν υπάρχουν. Η Κοπεγχάγη ξέρει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, αλλά αν θέλει μπορεί να παίξει συγκεντρωμένα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

[21:45] Ερυθρός Αστέρας – Κοπεγχάγη:

Χ2 Διπλή ευκαιρία (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags