Facebook Pixel Sportdog.gr | Το στοίχημα χωρίς ρίσκο στην ΑΕΚ και η… μπομπάτη απόδοση!
| 2019-08-08 17:10:00

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο στην ΑΕΚ και η… μπομπάτη απόδοση!

Sportdog Team
Το στοίχημα χωρίς ρίσκο στην ΑΕΚ και η… μπομπάτη απόδοση!

Τι θα ποντάρουμε;

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν δίνει σήμερα η ΑΕΚ (20.00), η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με στόχο να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για μία παραδοσιακή ομάδα της Ρουμανίας, η οποία έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα με τελευταίο το 1991 και έξι κύπελλα με τελευταίο πέρυσι. Τερμάτισαν στο περσινό πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Κλουζ, αλλά και τις Στεάουα Βουκουρεστίου και Βιτορούλ, ωστόσο φέτος έχουν ξεκινήσει με 3-1-0! Τις δύο προηγούμενες σεζόν αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο, στον οποίο και βρέθηκε απευθείας, από Μίλαν και Λειψία, ενώ η αμέσως προηγούμενη της ευρωπαϊκή παρουσία ήταν το μακρινό 1991. Στον προηγούμενο ευρωπαϊκό γύρο έμεινε στο 0-0 σε δύο παιχνίδια με την Χόνβεντ και τελικά την απέκλεισε στα πέναλτι!

Η ΑΕΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή για ακόμα ένα καλοκαίρι, ωστόσο η έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο φαίνεται πως αλλάζει και τη λογική της ως ομάδα. Η Ένωση προσπαθεί πλέον να μην παίζει αμυντικά και οι παίκτες δουλεύουν ώστε να βελτιωθούν στο επιθετικό κομμάτι και στην ανάπτυξη. Ο νέος κόουτς θέλει μία ομάδα που να παίζει… φουλ επίθεση, όμως για την ώρα ακόμα είναι νωρίς, ενώ οι δύο δυνατές μεταγραφές της οι Βέρντε και Ολιβέιρα είναι ανέτοιμοι. Αντίθετα κανονικά θα παίξει ο Ζεράλδες, που είναι πλέον ο νέος ηγέτης της Ένωσης, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ένας εκ των Λιβάγια ή Κλωναρίδη, με τον τελευταίο να δείχνει σε τρομερή κατάσταση στην προετοιμασία, ενώ θυμίζουμε πως και πέρυσι στα καλοκαιρινά προκριματικά αυτός είχε… καθαρίσει.

Η Κραϊόβα θα παίξει αμυντικά, με πρώτο της μέλημα το μηδέν και να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό, ωστόσο η ΑΕΚ είναι ανώτερη ομάδα και παρότι βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει. Αξίζει το combo bet Χ2 και Under 3.5, ενώ ως πιο ρισκαδόρικη επιλογή θα έπαιρνα και το διπλό!

[20.00] Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα – ΑΕΚ: 

Χ2 και under 3.5 (1.70) 

Νίκη ΑΕΚ (2.45) 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags