Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Ευρώπη και η… μπόμπα στο Λίβερπουλ – Τσέλσι!
| 2019-08-14 18:30:00

Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Ευρώπη και η… μπόμπα στο Λίβερπουλ – Τσέλσι!

Sportdog Team
Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Ευρώπη και η… μπόμπα στο Λίβερπουλ – Τσέλσι!

Τι παίζουμε απόψε;

Στοίχημα: Το πρώτο ευρωπαϊκό Κύπελλο της σεζόν κρίνεται απόψε, καθώς στον τελικό του Σούπερ Καπ κοντράρονται Λίβερπουλ και Τσέλσι, η κάτοχος του Champions League με την αντίστοιχη του Europa League.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Vodafone Park» της Κωνσταντινούπολης, σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά σε τελικό της UEFA, τον αγώνα θα διευθύνει γυναίκα διαιτητής!

Η Λίβερπουλ πηγαίνει με τρομερή ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι, καθώς μπήκε φορτσάτη στη σεζόν, αφού στην πρεμιέρα της Premier League σκόρπισε πολύ άνετα με 4-1 τη Νόριτς. Οι «κόκκινοι» έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση και με αρκετές επιθετικές λύσεις παρά την απουσία του ανέτοιμου Μανέ, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Άλισον που τραυματίστηκε και δεν θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ.

Η Τσέλσι αντίθετα ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο στη σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 4-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς που ήταν άτυχη καθώς είχε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο 0-0 και στο 1-0, ωστόσο παράλληλα παρουσίασε και τεράστια προβλήματα στην άμυνα. Ο Φρανκ Λάμπαρντ πάντως τόνισε πως υπήρχαν αρκετά θετικά για την ομάδα του, ενώ για σήμερα θα δώσει φανέλα βασικού στους Καντέ, Ζιρού και Πούλισιτς που απουσίασαν από το ντέρμπι πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είναι περίεργο καθώς και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά λόγω Αγγλίας, ωστόσο το ταλέντο της Λίβερπουλ στην επίθεση και ο τρόπος που παίζει μέχρι τώρα η Τσέλσι του Λάμπαρντ, μας οδηγούν στο goal-goal. Άλλωστε οι δύο ομάδες ακόμα είναι ανέτοιμες και σε καμία περίπτωση δεν θα παίξουν αμυντικά, ενώ αυτή τη στιγμή φαίνεται πως οι «κόκκινοι» έχουν ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει δεμένο κορμό και με… φόρα από πέρυσι μπορεί να πάρει μία ακόμα κούπα, την πρώτη για τη φετινή σεζόν.

{22.00} Λίβερπουλ – Τσέλσι

goal-goal (1.60)

Fun Bet: 1 και goal-goal (3.05)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags