Facebook Pixel Sportdog.gr | Η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League που… πληρώνει και το 1Χ που αξίζει
| 2019-08-15 16:40:00

Η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League που… πληρώνει και το 1Χ που αξίζει

Sportdog Team
Η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League που… πληρώνει και το 1Χ που αξίζει

Τι παίζουμε σήμερα;

Μπορεί η σημερινή μέρα να είναι Αργία λόγω της εορτής του 15Αυγουστου, ωστόσο το κουπόνι είναι γεμάτο καθώς υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη λόγω των Προκριματικών του Europa League. Εμείς ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα και θα κινηθούμε με την… ασφάλεια των γηπεδούχων.

Το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι η ρεβάνς του 2-2 ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Σπάρτα Πράγας, όπου ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League. Οι Τούρκοι που έχουν ανώτερο και πιο ακριβό ρόστερ, παραλίγο να… αυτοκτονήσουν στο πρώτο παιχνίδι, καθώς βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο 83’, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία και προβάδισμα πρόκρισης. Αυτό  βέβαια ήταν το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι για την ομάδα του Καραμάν που μετρούσε τέσσερις σερί ισοπαλίες σε φιλικούς αγώνες και λογικά σήμερα θα είναι ακόμα καλύτερη. Οι Τσέχοι από την πλευρά τους καλούνται σήμερα να κάνουν την υπέρβαση, αφού κατάφεραν να μην νικήσουν στο πρώτο ματς και η αποστολή τους θα είναι δύσκολη. Έχουν ρυθμό ωστόσο δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς την Κυριακή για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ηττήθηκαν 3-4 στην έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ με γκολ πάλι στις καθυστερήσεις. Το ζευγάρι είναι αμφίρροπο, ωστόσο η Τράμπζονσπορ είναι καλύτερη ομάδα και λόγω έδρας μπορεί να… καθαρίσει και να μας πληρώσει στον άσο.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από το παιχνίδι της ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στην Σέριφ Τιρασπόλ, όπου οι Σουηδοί έχουν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης μετά το διπλό με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πάντως δεν πρόκειται να μπουν χαλαρά στο ματς, θέλουν να ξεμπερδεύουν νωρίς και δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν νίκη (4-2) στην έδρα της Εσκιλστούνα και παρέμειναν δεύτεροι, ενώ την Κυριακή έχουν θεωρητικά εύκολο ματς. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένοι να παίξουν ανοιχτά από το πρώτο λεπτό και να ψάξουν τα γκολ. Σε πλήρη εξέλιξη το πρωτάθλημα Μολδαβίας, όπου μετράει 15 νίκες σε 17 αγωνιστικές! Η ΑΪΚ παρά το 2-1 δεν πρόκειται να χαριστεί, ενώ η Σέριφ δεν μπορεί και δεν υπάρχει λόγος να παίξει κλειστά. Περιμένω γκολ και θα τα συνδυάσω με 1Χ καθώς οι Σουηδοί ήδη ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο όπου θα συναντήσουν τη Σέλτικ.

Δυάδα:

{20.30}
Τράμπζονσπορ – Σπάρτα Πράγας: 1 (1.85)
{20.00} ΑΪΚ – Σέριφ Τιρασπόλ: 1Χ και Over 1.5 (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags