Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Η παράδοση της Άρσεναλ, η κόντρα στη Λίβερπουλ και η ντερμπάρα Σίτι-Τότεναμ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-17 11:17:00

Premier League: Η παράδοση της Άρσεναλ, η κόντρα στη Λίβερπουλ και η ντερμπάρα Σίτι-Τότεναμ!

Sportdog Team
Premier League: Η παράδοση της Άρσεναλ, η κόντρα στη Λίβερπουλ και η ντερμπάρα Σίτι-Τότεναμ!

Πλούσια δράση έχουμε σήμερα στην Αγγλία και την Premier League, όπου διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική.

Σημαντικά παιχνίδια στο πρόγραμμα, ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ.

{14.30} Άρσεναλ – Μπέρνλι

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Άρσεναλ, που έστω και δύσκολα πέρασε με 1-0 από τη Νιουκάστλ, ωστόσο έδειξε πως φέτος είναι πιο ώριμη και πιο σοβαρή στην άμυνά της. Ο Έμερι ζήτησε να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος στην πρεμιέρα επικράτησε με 3-0 της Σαουθάμπτον. Το ματς για τη Μπέρνλι πάντως δεν ήταν τόσο εύκολο και τα γκολ μπήκαν από το 63’ και μετά και σήμερα σαφώς η αποστολή της θα είναι πιο δύσκολη. Εννιά σερί νίκες κόντρα στη Μπέρνλι μετράνε οι «κανονιέρηδες», ενώ οι για τους φιλοξενούμενους η μόνη εκτός έδρας νίκη τους επί της Άρσεναλ καταγράφηκε το 1974!

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.50)

{17.00}: Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ

Θετικές εντυπώσεις άφησε στην πρεμιέρα της η Άστον Βίλα, παρά την ήττα με 3-1 στην Τότεναμ. Προηγήθηκαν στο σκορ και έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους, ενώ ο κόουτς Ντιν Σμιθ δήλωσε ικανοποιημένος και σημείωσε πως θέλει να μετατρέψει σε… φρούριο, όπως έκανε και πέρυσι στην Championship, την έδρα τους. Η Μπόρνμουθ από την πλευρά της ξεκίνησε με γκέλα, καθώς πραγματοποιώντας μετριότατη εμφάνιση έμεινε στο 1-1 εντός με τη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τραγική εκτός έδρας πέρυσι, όπου στις τελευταίες 14 εξόδους της, είχε 11 ήττες.

Εκτίμηση: 1 (2.30)

{17.00}: Μπράιτον – Γουέστ Χαμ

Εντυπωσιακή ήταν στην πρεμιέρα της η Μπράιτον, που πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από τη Γουότφορντ. Έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά, άντεξαν στην πίεση και… σκότωσαν την αντίπαλό τους στην κόντρα. Σούπερ η ψυχολογία μετά από το διπλό, κατάμεστο θα είναι σήμερα το γήπεδο. Η Γουεστ Χαμ από την πλευρά της ξεκίνησε με μία βαριά ήττα, καθώς δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση στη Μάντεστερ Σίτι και έχασε εύκολα με 5-0. Σήμερα θα παίξουν προσεκτικά, προτεραιότητά τους είναι το μηδέν στα μετόπισθεν και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χαμηλά τον ρυθμό.

Εκτίμηση: 1 DNB (1.70)

{17.00} Έβερτον – Γουότφορντ

Με ισοπαλία χωρίς γκολ έφυγε η Έβερτον από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας στην πρεμιέρα της Premier League και ο Μάρκο Σίλβα ψάχνει σήμερα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην πρώην ομάδα του, από την οποία έφυγε με δικαστικές περιπέτειες. Υπέρ των «ζαχαρωτών» η παράδοση, καθώς έχουν ρεκόρ 11-2-0 κόντρα στη Γουότφορντ! Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ξεκίνησαν με το… αριστερό, αφού ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-0 από την Μπράιτον και ο κόουτς Χάβι Γκαρσία ακόμα ψάχνει να δει τι συνέβη. Κάκιστη αμυντικά η ομάδα του και με τεράστια κενά!

Εκτίμηση: 1 (1.70)

{17.00} Νόριτς – Νιουκάστλ

Με ήττα ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η Νόριτς, η οποία δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Λίβερπουλ και έχασε με 4-1, έχοντας δεχθεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο. Ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς σήμερα, όμως δεν έχουν καλή παράδοση, καθώς τρέχουν ρεκόρ 1-3-5 στα τελευταία εννιά με τη Νιουκάστλ. Οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα τους στην πρεμιέρα από την Άρσεναλ με 1-0 έβγαλαν σφυγμό, έδειξαν πως διαθέτουν το ρόστερ για να τα πάνε καλύτερα από πέρυσι και το απόγευμα έχουν το πρώτο τους πολύ δύσκολο τεστ. Ο Στιβ Μπρους εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς και η Νιουκάστλ θα στηριχθεί κυρίως στην εμπειρία της.

Εκτίμηση: Χ2 (1.65)

{17.00}: Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ

Εφιαλτικό ήταν το ξεκίνησε της σεζόν για τη Σαουθάμπτον, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 3-0 από την Μπέρνλι. Δεν ήταν πάντως τόσο κακή η απόδοσή της και δέχθηκε τα τρία γκολ από το 63’ μέχρι το 78’. Ψάχνει σήμερα να δώσει απαντήσεις, όμως η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα και προέρχεται από την κατάκτηση και του Σούπερ Καπ στα πέναλτι κόντρα στην Τσέλσι. Προφανώς και θα υπάρχει κούραση για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θα κάνει αλλαγές στην 11αδα. Προβλήματα αμυντικά παρουσιάζουν οι «κόκκινοι», οι οποίοι μετρούν ήδη τρία σερί goal-goal στα πρώτα επίσημα ματς. Κυνηγάμε το over 2.5!

Εκτίμηση: Over 2.5 (1.60)

{19.30}: Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με τη ματσάρα Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, όπου περιμένουμε γκολ μια θέαμα, από δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Οι «Πολίτες» στην πρεμιέρα… σκόρπισαν τη Γουέστ Χαμ, ενώ ήδη έχουν σηκώσει και το Σουπερ Καπ Αγγλίας κόντρα στην Λίβερπουλ στα πέναλτι (1-1). Οι «πετεινοί» από την πλευρά τους στην πρεμιέρα αγχώθηκαν κόντρα στην Άστον Βίλα, ωστόσο παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με ένα… ξέσπασμα νίκησαν 3-1. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να παίξουν με τακτική, υπάρχει ενθουσιασμός και περιμένω γκολ εκατέρωθεν.

Εκτίμηση: over 2.5 (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags