Facebook Pixel Sportdog.gr | Η άμυνα που κάνει… δώρο το goal-goal και το Combo Bet για ασφάλεια
| 2019-08-19 17:47:00

Η άμυνα που κάνει… δώρο το goal-goal και το Combo Bet για ασφάλεια

Sportdog Team
Η άμυνα που κάνει… δώρο το goal-goal και το Combo Bet για ασφάλεια

Μία δυνατή δυάδα έχουμε ξεχωρίσει από τα σημερινά παιχνίδια της Σουηδίας, τα οποία προσφέρονται για στοιχηματισμό κυρίως ποντάροντας στα γκολ.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Χέλσινγκμποργκ κόντρα στη Γκέτεμποργκ, όπου η διαφορά μεταξύ τους διαφορά είναι 14 βαθμοί! Οι γηπεδούχοι είναι στη 12η θέση και στο +2 πλέον από τη ζώνη υποβιβασμού και «καίγονται» για βαθμούς, προέρχονται από την ήττα με 2-1 στη Χάμαρμπι, ενώ παρότι έχουν τρία διαδοχικά goal-goal (5/7 τελευταία!) αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους κυνηγούν πλέον τις θέσεις Ευρώπης, όμως για να τις προλάβουν θα πρέπει να μάθουν να αποφεύγουν γκέλες όπως της προηγούμενης εβδομάδας με το 1-1 εντός με τη Φάλκενμπεργκ. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 3-4-2, ενώ οι 8/9 εξόδους τους συνοδεύτηκαν με goal-goal! Σε αυτό λοιπόν θα ποντάρουμε κι εμείς, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκουν εύκολα δίχτυα, αλλά δεν μπορούν να κρατήσουν το μηδέν.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από την αναμέτρηση της Έλφσμποργ με την Έστερσουντ, όπου αμφότερες είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι δυνατοί με ρεκόρ 4-4-1, ωστόσο προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρουν και σήμερα ψάχνουν οπωσδήποτε το τρίποντο, για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες με την παραμονή Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους εκτός έδρας είναι μετριότατοι με ρεκόρ 1-4-4, προέρχονται από το 1-1 στην έδρα της τελευταίας Σούντσβαλ (ματς που ισοφάρισαν με πέναλτι στο 80’!), ενώ αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Έχασαν μάλιστα και παίκτες με πωλήσεις, οπότε λογικό ο κόουτς να ανησυχεί ακόμα περισσότερο πλέον για το εάν θα μπλέξει με την παραμονή. Η Έλφσμποργκ πάντως δείχνει να… πατάει καλύτερα, στην έδρα της είναι πιο δυνατή και αξίζει να την ακολουθήσουμε με το 1Χ και under 3.5. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν κλειστά και προσεκτικά, καθώς ακόμα και η ισοπαλία θα τους βολέψει.

Η δυάδα της Δευτέρας:

20.00: Χέλσινγμποργκ – Γκέτεμποργκ goal-goal (1.80)
20.00: Έλφσμποργκ – Έστερσουντ: 1Χ και Under 3.5 (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags