Facebook Pixel Sportdog.gr | Το… κάστρο του Ολυμπιακού, η επιστροφή Μπεργκ και η τρομερή παράδοση!
| 2019-08-21 11:27:00

Το… κάστρο του Ολυμπιακού, η επιστροφή Μπεργκ και η τρομερή παράδοση!

Sportdog Team
Το… κάστρο του Ολυμπιακού, η επιστροφή Μπεργκ και η τρομερή παράδοση!

Τι παίζουμε σήμερα στο ματς με την Κράσνονταρ;

Δύο παιχνίδια από τους ομίλους του Champions League απέχει πλέον ο Ολυμπιακός και για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κράσνονταρ, που σίγουρα είναι καλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα από τις Πλζεν και Μπασάκσεχίρ που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο.

Ο Ολυμπιακός παρότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν έχει ρυθμό, παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του, όπου μετράει τρεις σερί νίκες, δύο στο γήπεδό του. Στο Γ. Καραϊσκάκης, το οποίο και σήμερα θα είναι κατάμεστο, είναι πολύ δυνατός, μετράει 8 νίκες σε 10 ματς εντός έδρας στα προκριματικά, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει δεχθεί γκολ σε 360 λεπτά, αλλά και ότι έχει νικήσει τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του απέναντι σε ρωσικές ομάδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε να εννοηθεί ότι σκέπτεται κάποια αλλαγή στην αρχική του ενδεκάδα, ωστόσο από το ρεπορτάζ «βγαίνει» πως θα παίξουν οι ίδιοι ένδεκα που έπαιξαν και στο 2-0 εντός με την Μπασάκσεχίρ. Ο Ολυμπιακός βγάζει φάσεις και παρότι του λείπει ο Κώστας Φορτούνης και ο Ελ Αραμπί είναι ανέτοιμος, βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο δέχεται φάσεις και μπορεί οι Τούρκοι να μην σκόραραν, ωστόσο οι Ρώσοι έχουν μεγαλύτερη ποιότητα στην κορυφή, ενώ ο Ζοσέ Σα δεν γίνεται να τα βγάζει όλα.

Η Κράσνονταρ έχει δώσει ήδη οκτώ παιχνίδια, ενώ έρχεται με τρομερή ψυχολογία στην Ελλάδα, καθώς μετράει τρεις σερί νίκες εντός και εκτός συνόρων με τελευταία το εκτός έδρας 2-0 επί της νεοφώτιστης Τάμποφ για τη ρωσική Premier League, όπου έκανε και ροτέισον. Φυσικά, η κορυφαία της στιγμή μέχρι τώρα είναι το 3-2 στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών μέσα στην Πόρτο, όπου κατάφερε να τα φέρει όλα τούμπα και να πάρει την πρόκριση, παρά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς. Παίζει επιθετικά και βγάζει φάσεις, όμως επίσης έχει προβλήματα στην άμυνα και τα 4/5 τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια ήταν goal-goal. Κρατήστε επίσης ότι ο Μάρκους Μπεργκ, που επιστρέφει στην Ελλάδα ως αντίπαλος και όχι ως… μεταγραφή στα ερυθρόλευκα, έχει σκοράρει τρία γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού στα πέντε τελευταία ματς με τους «ερυθρολεύκους».  

Η αποψινή αποστολή του Ολυμπιακού είναι σαφώς πιο δύσκολη από τις δύο προηγούμενες και για αυτό νομίζω πως ο άσος βρίσκεται αρκετά χαμηλά. Θα τον αφήσω και θα ποντάρουμε στο goal-goal, καθώς περιμένω ματς που θα έχει ρυθμό κι αρκετές φάσεις.

{22.00}: Ολυμπιακός – Κράσνονταρ:

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags