Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο Γιουρόπα με έδρα που… δεν σπάει και «βόμβα» στο 2.00!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-22 16:45:00

Χαμός στο Γιουρόπα με έδρα που… δεν σπάει και «βόμβα» στο 2.00!

Sportdog Team
Χαμός στο Γιουρόπα με έδρα που… δεν σπάει και «βόμβα» στο 2.00!

Σπουδαία ματς σήμερα σε όλη την Ευρώπη!

Ημέρα για Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή με πολλά παιχνίδια να βρίσκονται στο πρόγραμμα στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφς της διοργάνωσης με όλες τις ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο θετικό βήμα για την πρόκριση.

[21:30] Γάνδη – Ριέκα

Η ανώτερη Γάνδη κέρδισε με 2-0 την Οστάνδη στην πρόσφατη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα του Βελγίου δείχνοντας ότι σε πολύ λίγο χρόνο μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη και να σκοτώσει τον αντίπαλό της. Στο Γιουρόπα προκρίθηκε Λιγκ αποκλείοντας κατά σειρά Βιιτόρουλ (6-3 εντός, ήττα 2-1 εκτός) και ΑΕΚ Λάρνακας (1-1 εκτός, 3-0 εντός). Φέτος φαίνεται έτοιμη να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά τη σεζόν 2016-17. Η Ριέκα έρχεται από μία κακή ισοπαλία στο πρωτάθλημα, καθώς η Οσιγεκ την ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. Μέχρι σήμερα έχει βρεθεί τρεις φορές σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ (2013, 2014, 2017), ενώ στην προηγούμενη φάση απέκλεισε με δύο νίκες την Αμπερντίν (2-0 εντός κι εκτός έδρας).

[22:00] Τορίνο – Γουλβς

Η Τορίνο έρχεται από ισοπαλία στο παιχνίδι για τα προκριματικά με την Σίλιγκορσκ. Το παιχνίδι είναι εντελώς τυπικού χαρακτήρα καθώς οι Ιταλοί είχαν κερδίσει στο πρώτο ματς με 5-0 και τίποτα δεν μπορούσε να τους στερήσει την πρόκριση. εκτός από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, οι Ιταλοί έχουν στο μυαλό τους και την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με την Σασουόλο. Η Γούλβς είναι σαφώς ανώτερος αντίπαλος για την Τορίνο που αυτή τη φορά δεν θα έχει εύκολο έργο, όπως και οι Άγγλοι με τη σειρά τους έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ σκληρό αντίπαλο. Οι «Λύκοι» απέσπασαν την ισοπαλία στο πρωτάθλημα από την Μ. Γιουνάιτεντ στην δεύτερη αγωνιστική και πλέον σήμερα θέλουν να «σπάσουν» την έδρα της Τορίνο για να πάρουν την πρόκριση. σημειώνεται ότι μετρούν 4 νίκες έως τώρα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Δυάδα:

Γάνδη – Ριέκα: 1 (1.62)

Τορίνο – Γουλβς: Goal-Goal (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags