Facebook Pixel Sportdog.gr | Mεγάλη πρεμιέρα με Γιουβέντους στη Serie A – Σούπερ απόδοση και στη Νάπολι!
| 2019-08-24 15:06:00

Mεγάλη πρεμιέρα με Γιουβέντους στη Serie A – Σούπερ απόδοση και στη Νάπολι!

Sportdog Team
Mεγάλη πρεμιέρα με Γιουβέντους στη Serie A – Σούπερ απόδοση και στη Νάπολι!

Το πρόγραμμά μπαίνει πλέον για τα καλά σε γρήγορους ρυθμούς, καθώς σήμερα κάνει πρεμιέρα και το πρωτάθλημα της Ιταλίας και μάλιστα με τις δύο δυνατότερες ομάδες να αναμετρώνται εκτός έδρας από την πρώτη ημέρα.

[19:00] Πάρμα – Γιουβέντους

Η Πάρμα την προηγούμενη σεζόν σώθηκε και έμεινε στην μεγάλη κατηγορία με πολύ τύχη και έτσι παίζει και φέτος στα μεγάλα σαλόνια. Έχει κάνει αρκετά καλές προσθήκες στο ρόστερ της, ενώ έδειξε από την αρχή καλά δείγματα με τη νίκη της επί της Βενέτσια για το κύπελλο. Η Γιουβέντους πέρυσι κατέκτησε με ευκολία το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη μιας και δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον με νέο προπονητή και ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρώπη θα δώσει την μάχη της για να πρωταγωνιστήσει παντού φέτος. Σημειώνεται ότι έχει προχωρήσει και σε δυνατές μεταγραφές με τους Μπουφόν, Ντε Λιχτ, Ράμσεϊ, Ραμπιό, Ντανίλο, Ντεμιράλ και Ρομέρο.

Εκτίμηση: 2 & Over 1,5 (1.55)


[21:45] Φιορεντίνα – Νάπολι

Η Φιορεντίνα καρδιοχτύπησε πέρυσι, καθώς περίμενε την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει την παραμονή με το εντός έδρας 0-0 με την Τζένοα και με την ήττα της Εμπολι την ίδια ώρα στο Μιλάνο από την Ίντερ, έχοντας συμπληρώσει 13 ματς χωρίς νίκη. Με αρκετές προσθήκες και νίκη στο κύπελλο είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία διαφορετική εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα. η Νάπολι για ακόμα μία χρονιά δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την Γιουβέντους και τερμάτισε με ευκολία στην 2η θέση. Φέτος έχει ενισχύσει την άμυνά της με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα. Τελευταία προσθήκη ήταν ο Λοσάνο.

Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (2.05)

Πηγή: onlinebet24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags