Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο «μπομπάτος» άσος στην Ελλάδα, το… restart του Παναθηναϊκού και η κόντρα στον Άρη!
| 2019-08-31 10:18:00

Ο «μπομπάτος» άσος στην Ελλάδα, το… restart του Παναθηναϊκού και η κόντρα στον Άρη!

Sportdog Team
Ο «μπομπάτος» άσος στην Ελλάδα, το… restart του Παναθηναϊκού και η κόντρα στον Άρη!

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 

Το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, όμως στοιχηματικά υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες στα άλλα δύο ματς της ημέρας.

[19.00] Παναιτωλικός – Ξάνθη

Με ήττα ξεκίνησε στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός, ο οποίος ωστόσο έδειξε καλά στοιχεία στην Τούμπα παρότι έχασε με 2-1. Προφανώς και πρόκειται για μία καινούρια ομάδα που ακόμα… ψάχνεται, ωστόσο η εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, σε μία δύσκολη έδρα, ήταν εξαιρετική. Από ματς σε ματς θα γίνονται συνεχώς καλύτεροι. Η Ξάνθη από την πλευρά της πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής με το διπλό στο ΟΑΚΑ και το 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο περισσότερο εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη των «κιτρινόμαυρων«, παρά μας εντυπωσίασε με την εικόνα της. Οι Ακρίτες θα παίξουν αμυντικά και θα ψάξουν πάλι την κόντρα, ωστόσο θεωρώ πως η απόδοση του άσου αξίζει το ρίσκο.

Εκτίμηση: 1 (2.20)

[19.15] Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Με το… αριστερό μπήκε ο Παναθηναϊκός στη σεζόν, καθώς παρά την καλή του εικόνα στα φιλικά, στην πρεμιέρα ήταν κάκιστος και δικαίως έμεινε στο 1-1 στη Λαμία. Οι Πράσινοι ήταν ασύνδετοι και χωρίς φαντασία στην ανάπτυξη και για αυτό ο Γιώργος Δώνης θα κάνει κάποιες αλλαγές στην 11αδα του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πιο δημιουργικούς παίκτες. Ο ΟΦΗ προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, ματς στο οποίο οι Κρητικοί στάθηκαν πολύ τυχεροί. Ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ και από εκεί και πέρα είδαν τους Κίτρινους να χάνουν πέναλτι και μοναδικές ευκαιρίες στο τέλος για να κάνουν την ολική ανατροπή. Θα παίξει πάλι αμυντικά ο ΟΦΗ, δύσκολα όμως θα πάρει κάτι από το ΟΑΚΑ.

Εκτίμηση: 1 (1.55)

[21.15] ΝΠΣ Βόλος – Άρης

Η πρόβλεψη της πρώτης αγωνιστικής για τον Βόλο μας δικαίωσε, καθώς περιμέναμε γκολ στη Νέα Σμύρνη, πέτυχε δύο και μας πλήρωσε, ενώ παρότι στην ανάλυση σας είχαμε εξηγήσει ότι θα άξιζε και το διπλό, τελικά δεν πήραμε το ρίσκο και το μετανιώσαμε. Οι Βολιώτες πέρασαν με 2-1 από τη Νέα Σμύρνη και με την ψυχολογία στα ύψη περιμένουν τον Άρη, στην πρεμιέρα τους εντός έδρας στην Σούπερ Λιγκ. Κόσμο πάντως δεν θα έχει το γήπεδο! Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους δικαίως αισθάνονται αδικημένοι με το 1-1 κόντρα στον Άρη, καθώς  βάσει εικόνας άξιζαν κάτι καλύτερο. Θα μπουν σήμερα επιθετικά με στόχο το γκολ, έχουν ωστόσο αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Αποφεύγουμε το σημείο και πηγαίνουμε με τα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags