Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση La Liga: Οι έδρες που δεν σπάνε και πώς θα πληρώσουν Ρεάλ και Ατλέτικο!
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-01 16:46:00

Ανάλυση La Liga: Οι έδρες που δεν σπάνε και πώς θα πληρώσουν Ρεάλ και Ατλέτικο!

Sportdog Team
Ανάλυση La Liga: Οι έδρες που δεν σπάνε και πώς θα πληρώσουν Ρεάλ και Ατλέτικο!

Θα τα καταφέρουν οι ομάδες της Μαδρίτης;

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα Ισπανίας, όπου έχουμε το τρίτο… πιάτο για την τρίτη αγωνιστικής της La Liga.

[18.00] Βαλένθια – Μαγιόρκα

Απογοητευτικό είναι το ξεκίνημα της Βαλένθια στο πρωτάθλημα, καθώς αγνοεί τη νίκη μετά από δύο αγωνιστικές, έχοντας μείνει στο 1-1 εντός με τη Σοσιεδάδ και ηττηθεί εκτός με 1-0 από τη Θέλτα. Καίγονται πλέον για τη νίκη και ο κόουτς Μαρσελίνο πρέπει άμεσα να… ξυπνήσει την ομάδα του. Ιδανικός αντίπαλος σήμερα πάντως για σεφτέ, καθώς η νεοφώτιστη Μαγιόρκα έχει μόλις δύο νίκες εκτός έδρας στο 2019! Στο φετινό πρωτάθλημα έχει δώσει δύο εντός έδρας ματς κι έχει νικήσει 2-1 την Εϊμπάρ και έχει χάσει 1-0 από την Σοσιεδάδ. Αν και δεν αξίζει η απόδοση, δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από τον άσο.

Εκτίμηση: 1 (1.45)

[20.00] Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπάρ

Παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, η Ατλέτικο έχει ξεκινήσει πολύ καλά και μετράει ήδη δύο νίκες στο πρωτάθλημα με 1-0 κόντρα σε Χετάφε και Λεγανές. Επιστρέφει σήμερα ο Ντιέγκο Κόστα, δεν αλλάζει τακτική ο Ντιέγκο Σιμεόνε που επιμένει στην άμυνα και στο… μισό μηδέν. Η Εϊμπάρ θα παίξει κλειστά και με στόχο να κρατήσει το μηδέν, καθώς αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της. Είχε προηγηθεί η ήττα 2-1 στη Μαγιόρκα και το 0-0 της προηγούμενης εβδομάδας με την Οσασούνα.

Εκτίμηση: 1 και under 3.5 (1.90)

[20.00] Εσπανιόλ – Γρανάδα

Mετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Σεβίλλη με 2-0, ήρθε ο πρώτος πόντος την προηγούμενη εβδομάδα για την Εσπανιόλ, που έφυγε με το 0-0 από την Αλαβές. Ανάλογη τακτική θα ακολουθήσει και σήμερα, όπου προτεραιότητά της είναι το μηδέν στην άμυνα. Η Γρανάδα επίσης έχει έναν βαθμό, καθώς στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη 4-4 με τη Βιγιαρεάλ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έχασε 1-0 εντός από τη Σεβίλλη. Λόγω έδρας και ποιότητας στηρίζουμε τον άσο.

Εκτίμηση: 1Χ και under 3.5 (1.60)

[20.00] Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν ξεκίνησε ούτε φέτος καλά στο πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ, καθώς μετά το 4-0 της πρεμιέρας εντός έδρας με τη Γρανάδα, ακολούθησε η ήττα με 2-1 από τη Λεβάντε, ματς στο οποίο προηγήθηκε στο ημίχρονο αλλά δέχθηκε δύο γκολ σε πέντε λεπτά από το 68’ μέχρι το 73’. Είναι καλή στο δημιουργικό κομμάτι, υστερεί αμυντικά. Η Ρεάλ από την πλευρά προέρχεται από ένα τραγικό ματς, καθώς μετά το 3-0 της πρεμιέρας στη Θέλτα, ήρθε η… σφαλιάρα και το 1-1 εντός με τη Βαγιαδολίδ, παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε στο 82’ και ισοφαρίστηκε στο 88’. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έμοιαζε… χαμένη, δεν είχε πλάνο και καθόλου σωστή ανάπτυξη, ωστόσο ο σημερινός της αντίπαλος είναι ο ιδανικός για να βρει λύσεις. Δεν παίζουν άμυνα και η Ρεάλ έχει την ποιότητα να πετύχει αρκετά γκολ. Δεν μπλέκουμε με αποτέλεσμα, ποντάρουμε στην ποιότητα των φιλοξενούμενων και στην κάκιστη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Εκτίμηση: Over 1.5 Ρεάλ (1.55)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags