Facebook Pixel Sportdog.gr | Η διαφορά ποιότητας στη Γερμανία, το ρεκόρ 32 χρόνων και ένα καλοπληρωμένο goal-goal!
| 2019-09-02 10:51:00

Η διαφορά ποιότητας στη Γερμανία, το ρεκόρ 32 χρόνων και ένα καλοπληρωμένο goal-goal!

Sportdog Team
Η διαφορά ποιότητας στη Γερμανία, το ρεκόρ 32 χρόνων και ένα καλοπληρωμένο goal-goal!

Περιορισμένες είναι οι επιλογές από το κουπόνι της Δευτέρας, όμως ψάχνοντας προσεκτικά τα ματς, βρήκαμε δύο καλά σημεία, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε.

[21.30] Στουτγάρδη – Μπόχουμ

Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, όπου η Στουτγάρδη υποδέχεται τη Μπόχουμ για την πέμπτη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι με δύο νίκες εντός και δύο ισοπαλίες εκτός, ωστόσο μετά τα 0-0 στην έδρα της Άουε, είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τη νίκη και να μην χάσουν την επαφή με την κορυφή. Εντυπωσιακό ρεκόρ κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο, καθώς εντός έχουν 15-6-0! Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, έχουν μόλις δύο βαθμούς και αυτούς εντός έδρας καθώς στις δύο εξόδους τους έχουν ισάριθμες ήττες. Τραγική η προϊστορία τους απέναντι στη Στουργάρδη, την οποία έχουν να νικήσουν στην έδρα της 32 χρόνια και 21 ματς. Ανώτεροι γηπεδούχοι με δυνατή έδρα και ποιοτικό ρόστερ. Δεν χάνεται ο άσος.

[21.45] Γκρενόμπλ – Λανς

Μετά από πέντε αγωνιστικές η Γκρενόμπλ παραμένει χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, προέρχεται από το 3-1 στη Χάβρη, έχει δεχθεί στα 4/5 φετινά της παιχνίδια, ενώ τρία εξ αυτών ήταν και goal-goal. Ξεκίνησαν τη σεζόν με φιλοδοξίες, όμως πλέον η κατάσταση έχει ζορίσει και χρειάζονται άμεσα να κάνουν… σεφτέ στις νίκες. Αποφασισμένοι για όλα σήμερα, θα αφήσουν στην άκρη για λίγο την αμυντική τους τακτική. Η Λανς επίσης έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα, έχει επτά πόντους με ρεκόρ 2-1-2, ενώ μετά τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα (εντός από Χάβρη, εκτός από Τρουά) παραλίγο να αποκλειστεί στο Λιγκ Καπ από την Κλερμόν, την οποία νίκησε τελικά στα πέναλτι. Έχει δεχθεί γκολ στα 4/5 φετινά της παιχνίδια και έχει σκοράρει στα 4/5, ενώ 3/5 ήταν και goal-goal. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη με την πλάτη στον τοίχο και θα μπουν με στόχο να σκοράρουν. Αξίζει το goal-goal που πληρώνει καλά.

Η δυάδα της Δευτέρας:

[21.30] Στουτγάρδη – Μπόχουμ: 1 (1.55)
[21.45] Γκρενόμπλ – Λανς: goal-goal (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags