Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Ελλάδα σε απόδοση που αξίζει και το ειδικό στοίχημα με Σλούκα που… προκαλεί!
| 2019-09-03 11:54:00

Η Ελλάδα σε απόδοση που αξίζει και το ειδικό στοίχημα με Σλούκα που… προκαλεί!

Sportdog Team
Η Ελλάδα σε απόδοση που αξίζει και το ειδικό στοίχημα με Σλούκα που… προκαλεί!

Με την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Βραζιλία για την δεύτερη αγωνιστική των Ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές.

Η Εθνική ξεκίνησε εντυπωσιακά στη διοργάνωση, καθώς παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ για περίπου 30 λεπτά… ισοπέδωσε το Μαυροβούνιο με 85-60, ματς στο οποίο ξεκάθαρα «έριξε» ρυθμούς στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις για 16 λεπτά. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος παραδέχθηκε πως η αναμέτρηση με τους  Βραζιλιάνους θα είναι πιο δύσκολη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι είναι πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά να πάρουν άλλη μία άνετη νίκη.

Μάλιστα, η Ελλάδα στο σημερινό ματς θα έχει σχεδόν στο 100% και τον Κώστα Σλούκα, ωστόσο από τις δηλώσεις του προπονητή φάνηκε πως δεν θα του δώσει πολύ χρόνο ή τουλάχιστον αυτό είναι το αρχικό του σχέδιο, εάν δεν… στραβώσει το ματς. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει και πάλι άμυνα… στα κόκκινα, ενώ θα προσπαθήσει να έχει οργανωμένες επιθέσεις και κοντρολαρισμένο μπάσκετ απέναντι στις «τρέλες» των Βραζιλιάνων.

Η Βραζιλιά είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορα και προσπαθεί να πηγαίνει όλα της τα παιχνίδια σε μεγάλα σκορ. Οι νεαροί Φελίσιο και Καμπόκλο θεωρούνται τα δύο μεγάλα ταλέντα τους, ωστόσο και σε αυτή τη διοργάνωση ξεχωρίζουν ο 39χρονος Γκαρσία και ο Βαρεζάο με τον Ουέρτας και τον Μπαρμπόσα. Προέρχονται από την αγχωτική νίκη με 104-92 κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, ενώ ανάλογο σκορ θέλουν να πλησιάσουν και σήμερα για να έχουν ελπίδες.

Η Ελλάδα είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα και σήμερα θα παίξει συγκεντρωμένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να στείλει… μηνύματα και φυσικά για να κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλο. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τη συνέχεια, ωστόσο η Εθνική μπορεί να καθαρίσει και άνετα.

[15.00] Βραζιλία – Ελλάδα

2 με χάντικαπ -10.5 (1.65)
Ελλάδα over 83.5 (1.70) 
Under 8.5 Πόντοι Σλούκας (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags