Facebook Pixel Sportdog.gr | Η δύσκολη αποστολή της Εθνικής στη Φινλανδία, η απόδοση χωρίς ρίσκο και οι δύο… σκόρερ!
| 2019-09-05 11:42:00

Η δύσκολη αποστολή της Εθνικής στη Φινλανδία, η απόδοση χωρίς ρίσκο και οι δύο… σκόρερ!

Sportdog Team
Η δύσκολη αποστολή της Εθνικής στη Φινλανδία, η απόδοση χωρίς ρίσκο και οι δύο… σκόρερ!

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια των τελευταίων ετών δίνει απόψε η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φινλανδία για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

 

Έπειτα από τέσσερις αγώνες η Εθνική μετράει τέσσερις βαθμούς και είναι ήδη στο -5 από τη 2η Φινλανδία, την οποία αντιμετωπίζει απόψε (5/9, 21:45) στο Τάμπερε, με τον Τζον Φαν Σιπ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της γαλανόλευκης μετά το διαζύγιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Ολλανδός προπονητής γνωρίζει ότι η κατάσταση είναι οριακή και ότι δεν υπάρχει περιθώριο για ήττα, που θα μας φέρει στο -8 από τους Σκανδιναβούς και ουσιαστικά οι ελπίδες πρόκρισης θα έχουν πετάξει, αφού η πρωτοπόρος Ιταλία είναι ήδη στο +8. Σε περίπτωση νίκης λοιπόν, η διαφορά μειώνεται στους δυο πόντους και θα υπάρχει και ματς σε ελληνικό έδαφος, εξέλιξη που θα μας κρατήσει… ζωντανούς μέχρι τέλους.

Ο Φαν Σιπ δεν πρόκειται να ρισκάρει ιδιαίτερα και με δεδομένο ότι απουσιάζουν οι τραυματίες Φορτούνης και Μάνταλος, η ενδεκάδα δεν θα έχει εκπλήξεις. Οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος θα είναι στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Τσιμίκας και δεξιά ένας εκ των Μπακάκη και Τοροσίδη. Στα χαφ οι Ζέκα, Σάμαρης και Μπουχαλάκης αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, στη μια πτέρυγα ο Μασούρας, στην άλλη ο Κολοβός φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα στην κορυφή ο Κουλούρης με τα δυο γκολ ως τώρα με την Τουλούζ στο Σαμπιονά.

Οι Φινλανδοί από την πλευρά τους έχουν απόψε μία μοναδική ευκαιρία να κάνουν άλμα πρόκρισης στα τελικά του Euro, έχουν εννιά βαθμούς με δύο διπλά μία νίκη στην έδρα τους και μία ήττα μέχρι τώρα, ενώ μεγάλο τους όπλο είναι ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Τεέμου Πούκι που βγήκε και παίκτης του μήνα στην Premier League για τον Αύγουστο με την φανέλα της Νόριτς. Προέρχονται από τρεις σερί νίκες με 2-0 κόντρα σε Βοσνία, Αρμενία και Λιχτενστάιν, ενώ στην πρεμιέρα είχαν χάσει 2-0 στην Ιταλία.

Το κλίμα στην Ελλάδα είναι σχετικά καλό, οι διεθνείς θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να αποδείξουν πως η μέχρι τώρα κακή πορεία τους οφείλεται στον προηγούμενο προπονητή, ωστόσο η αποστολή τους είναι δύσκολο απέναντι στο εξαιρετικό σύνολο της Φινλανδίας. Δεν έχει περιθώρια πάντως η Εθνική, θέλει μόνο νίκη και είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει, ενώ και αμυντικά παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Αξίζει το Over 1.5 στο ματς, ενώ από εκεί και πέρα ως…fun bet θα επιλέγαμε για σκόρερ στο παιχνίδι τους Πούκι, Μασούρα και Κουλούρη.

[21.45] Φινλανδία – Ελλάδα 

Εκτίμηση: over 1.5 (1.60)

Fun Bet: Να σκοράρουν 

Πούκι: 2.60
Μασούρας: 3.85
Κουλούρης: 3.55

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags