Facebook Pixel Sportdog.gr | Η έδρα που… δεν σπάει στα προκριματικά και το ταμείο από νωρίς στο Γερμανία – Ολλανδία!
| 2019-09-06 10:31:00

Η έδρα που… δεν σπάει στα προκριματικά και το ταμείο από νωρίς στο Γερμανία – Ολλανδία!

Sportdog Team
Η έδρα που… δεν σπάει στα προκριματικά και το ταμείο από νωρίς στο Γερμανία – Ολλανδία!

Χαμός γίνεται και σήμερα στα προκριματικά του Euro, όπου υπάρχουν πολλές επιλογές για να βρούμε τον δρόμο προς το ταμείο. 

Ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα με… Safe προτάσεις.

[21.45] Γερμανία – Ολλανδία

Το ματς της ημέρας διεξάγεται στον τρίτο όμιλο όπου η Γερμανία υποδέχεται την Ολλανδία. Πρωτοπόρος βέβαια είναι η Β. Ιρλανδίας καθώς έχει κάνει το 4/4 και έχει μαζέψει 12 βαθμούς, ακολουθούν οι Γερμανοί με ένα ματς λιγότερο και εννιά πόντους, ενώ οι Ολλανδοί με δύο ματς λιγότερα έχουν τρεις. Οι γηπεδούχοι λοιπόν θέλουν να συνεχίσουν με νίκες ώστε να πιάσουν κορυφή, προέρχονται από δύο εύκολες νίκες με Λευκορωσία και Εστονία, ενώ στην πρεμιέρα είχαν περάσει με 3-2 από την Ολλανδία. Έχουν ωστόσο σημαντικές απουσίες απόψε, καθώς θα λείψουν οι Κέρερ, Ρούντιγκερ, Σανέ και Γκορέτσκα. Οι Ολλανδοί αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, λόγω προγράμματος βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και μετά την ήττα στην πρεμιέρα δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Θα κυνηγήσουν το διπλό σήμερα, είναι ομάδα που παίζει επιθετικά και δέχεται εύκολα γκολ και δεν θα αλλάξει τώρα τακτική. Αξίζει το goal-goal το οποίο θα πληρώσει νωρίς και στη συνέχεια θα απολαύσουμε χωρίς άγος το παιχνίδι.

[21.45] Σκωτία – Ρωσία

Μάχη για τη δεύτερη θέση στον ένατο όμιλο είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς το Βέλγιο με το 4/4 και τους 12 βαθμούς έχει καπαρώσει την πρωτιά. Από εκεί και πέρα η Ρωσία έχει εννιά, το Καζακστάν και η Σκωτία έξι και η Κύπρος πέντε. Οι Σκωτσέζοι πάντως μοιάζουν βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα, με τον Στιβ Κλαρκ στον πάγκο δείχνουν καλύτερο πρόσωπο και σιγά – σιγά πιστεύουν στο θαύμα της πρόκρισης. Προέρχονται από τη λογική ήττα με 3-0 στο Βέλγιο, ωστόσο είχαν προηγηθεί δύο νίκες κόντρα σε Κύπρο και Σαν Μαρίνο. Οι Ρώσοι από την πλευρά τους έχουν αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση, μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής στο Βέλγιο ακολούθησαν τρεις σερί νίκες, ωστόσο στο τελευταίο ματς με τους Κύπριους ζορίστηκαν πάρα πολύ (1-0). Θα στηρίξουμε την έδρα και την… δίψα της Σκωτίας, αλλά και το γεγονός πως η ισοπαλία δεν θα χαλούσε τόσο πολύ τους Ρώσους.

Η δυάδα της Παρασκευής:

[21.45] Γερμανία – Ολλανδία: goal-goal (1.55)
[21.45] Σκωτία – Ρωσία: Εκτίμηση: 1X (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags