Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άσος λόγω διαφοράς ποιότητας και τα γκολ στο τοπικό ντέρμπι στην Ισπανία!
| 2019-09-07 16:10:00

Ο άσος λόγω διαφοράς ποιότητας και τα γκολ στο τοπικό ντέρμπι στην Ισπανία!

Sportdog Team
Ο άσος λόγω διαφοράς ποιότητας και τα γκολ στο τοπικό ντέρμπι στην Ισπανία!

Ξεχάστε τις Εθνικές και το μπάσκετ...

Μπορεί να μην έχουμε La Liga λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ωστόσο δεν γίνεται να… βγάλουμε το Σάββατο χωρίς Ισπανία και για αυτό ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα από τη δεύτερη κατηγορία, όπου το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη αγωνιστική και ήδη την Παρασκευή πανηγυρίσαμε ένα πολύ καλό ταμείο.

[17.00] Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Αλμπαθέτε

Αν και στόχος είναι και φέτος η άνοδος, η Ντέπορ δεν έχει ξεκινήσει καλά, έχει μόλις τρεις βαθμούς από το μοναδικό εντός έδρας ματς που έχει δώσει κόντρα στην Οβιέδο (3-2), ενώ προέρχεται από δύο σερί ήττες εκτός από Ουέσκα και Βαγιεκάνο με 3-1! Είναι καλή επιθετικά, ωστόσο έχει πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία προσπάθησε να καλύψει με τις μεταγραφές που έκανε τα τελευταία 24ωρα. Η Αλμπαθέτε επίσης έχει τρεις βαθμούς από εντός έδρας τρίποντο, καθώς στις δύο εξόδους της έχασε εύκολα από την Αλμερία 3-0 και τη Χιχόν 2-0. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πατάει καλά, ωστόσο η Λα Κορούνια λόγω έδρας και ρόστερ έχει προβάδισμα.

[22.00] Τενερίφη – Λας Πάλμας

Μία νίκη εντός έδρας με 3-2 κόντρα στη Νουμάνθια έχει μετά από τρεις αγωνιστικές η Τενερίφη, η οποία έχει χάσει εκτός με 2-0 από τη Σαραγόσα και 4-0 την προηγούμενη εβδομάδα στη Νεοφώτιστη Πονφεραντίνα. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν κάκιστη και απογοητευτική, ωστόσο όλοι στην ομάδα δήλωσαν πανέτοιμοι για το μεγάλο αποψινό ντέρμπι. Στηρίζονται στην έδρα τους και στο γεγονός πως έχουν τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες, ενώ η παράδοση κόντρα στη Λας Πάλμας είναι σχετικά καλή με ρεκόρ 7-6-3. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους και φέτος δεν δείχνουν ικανοί να κυνηγήσουν την άνοδο, ακόμα δεν έχουν νίκη, και μετρούν δύο βαθμούς με τις δύο σερί ισοπαλίες με 1-1 στη Μάλαγα και 2-2 εντός με τη Σαταντέρ. Στο τελευταίο ματς μάλιστα… αυτοκτόνησαν, καθώς αν και έχασαν μέχρι το 80’ το γύρισαν στο 89’ και ισοφαρίστηκαν στο 96’! Και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα και έχουν προβλήματα στην άμυνα, ενώ γνωρίζουν πως μία νίκη στο τοπικό ντέρμπι θα τους απογειώσει, αλλά και ότι μία ήττα θα τους δημιουργήσει έξτρα προβλήματα. Κανείς δεν θα κλειστεί πίσω!

Η δυάδα του Σαββάτου:

[17.00] Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Αλμπαθέτε: 1 (1.75)
[22.00] Τενερίφη – Λας Πάλμας: goal-goal (1.85)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags