Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Ισπανία είναι και πάλι εδώ – Φορτσάρει για μετάλλιο και πληρώνει κόντρα στην Πολωνία!
| 2019-09-10 10:47:00

Η Ισπανία είναι και πάλι εδώ – Φορτσάρει για μετάλλιο και πληρώνει κόντρα στην Πολωνία!

Sportdog Team
Η Ισπανία είναι και πάλι εδώ – Φορτσάρει για μετάλλιο και πληρώνει κόντρα στην Πολωνία!

Μπορεί η Ελλάδα να αποχαιρέτισε νωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο η διοργάνωση στην Κίνα συνεχίζεται και σήμερα έχουμε τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των «οκτώ».

Ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Πολωνία.

Οι Ισπανοί έχοντας πολύ εύκολους αντιπάλους και χωρίς να φορτσάρουν έκαναν το 3/3 στην πρώτη φάση στον όμιλο με Τυνησία, Ιράν και Πουέρτο Ρίκο, στη συνέχεια «καθάρισαν» σχετικά άνετα και τους Ιταλούς στη δεύτερη φάση, ενώ απέναντι στη Σερβία… έδειξαν τα δόντια τους, ανέβασαν στροφές και πήραν μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας με 81-69 απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κούπα. Με τη νίκη αυτή «έπεσαν» πάνω στους Πολωνούς, ενώ απέφυγαν τουλάχιστον μέχρι τον τελικό τις ΗΠΑ.

Η Πολωνία από την πλευρά της ήδη… γράφει ιστορία παρούσα στους «οκτώ» του Παγκοσμίου μπάσκετ, ενώ συνολικά η παρουσία της στη διοργάνωση είναι εξαιρετική. Στην πρώτη φάση έκανε το 3/3 απέναντι σε Βενεζουέλα, Κίνα και Ακτή Ελαφαντοστού, ενώ στη δεύτερη αν και έχασε με κάτω τα χέρια από την Αργεντινή, στη συνέχεια κατάφερε να πετάξει εκτός τους Ρώσους νικώντας τους με 79-74. Δεν έχουν άγχος σήμερα, θα προσπαθήσουν να τρέξουν και να βρουν σκορ από μακρινά σουτ, καθώς εκεί είναι η δύναμή της. Μόλις σε ένα ματς έπεσαν κάτω από τους 79 πόντους, αυτό κόντρα στην Αργεντινή.

Η Ισπανία θα πάρει τη νίκη, ωστόσο οι αποδόσεις του άσου δεν αξίζουν ούτε με χάντικαπ και για αυτό θα ψάξουμε το over και συγκεκριμένα το over 148.5. Οι Ισπανοί έχουν την ποιότητα και θέλουν να πάρουν μία ακόμα μεγάλη νίκη, ενώ λογικά κάποια στιγμή η διαφορά στο σκορ θα… ανοίξει επικίνδυνα για τους Πολωνούς.

[16.00] Ισπανία – Πολωνία

Εκτίμηση: over 148.5 πόντοι (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags