Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε φόρα και δεν σταματάει – Πώς η Αγγλία θα πληρώσει στην… μπομπάτη απόδοση 2.40!
| 2019-09-10 13:30:00

Πήρε φόρα και δεν σταματάει – Πώς η Αγγλία θα πληρώσει στην… μπομπάτη απόδοση 2.40!

Sportdog Team
Πήρε φόρα και δεν σταματάει – Πώς η Αγγλία θα πληρώσει στην… μπομπάτη απόδοση 2.40!

Ένα παιχνίδι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Euro και αφορά τον πρώτο όμιλο και την αναμέτρηση της Αγγλίας με το Κόσσοβο.

Οι Άγγλοι είναι στην πρώτη θέση με τρία παιχνίδια και εννιά βαθμούς, ακολουθεί το Κόσσοβο με τέσσερα ματς και οκτώ βαθμούς, η Τσεχία με τέσσερα ματς έχει έξι βαθμούς, το Μαυροβούνιο με τα ίδια ματς δύο βαθμούς και η… αποκλεισμένη Βουλγαρία με πέντε παιχνίδια επίσης δύο πόντους!

Το αποψινό παιχνίδι λοιπόν στο Γουέμπλεϊ είναι θεωρητικά ντέρμπι κορυφής, ωστόσο εάν δεν υπάρξει κάποια τεράστια έκπληξη, θα είναι μόνο στο χαρτιά και όχι στο χορτάρι. Η Αγγλία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρή τη συγκεκριμένη διαδικασία των προκριματικών και αποδίδει πολύ ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, έχοντας νικήσει 5-0 εντός την Τσεχία και 4-0 τη Βουλγαρία και 5-1 εκτός του Μαυροβούνιο. Θέλουν την πρωτιά και τα πολλά γκολ, φτιάχνουν αμέτρητες ευκαιρίες στα παιχνίδια τους και παίζουν… με το πόδι στο γκάζι μέχρι το 90’!

Το Κόσσοβο από την πλευρά του έχει την τεράστια ευκαιρία εκμεταλλευόμενο τα… χάλια της Τσεχίας και της Βουλγαρίας να πάρει το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης και για να το πετύχει, δεν υπολογίζει πως θα κόψει βαθμούς από την Αγγλία. Θα παίξει προσεκτικά σήμερα, όμως ήδη κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι που είναι εντός με το Μαυροβούνιο. Μετράνε πάντως δύο σερί τρίποντα και είναι αήττητοι μετά από τέσσερα ματς, τα οποία ήταν όλα goal-goal!

Η Αγγλία θα παίξει ξανά… στα κόκκινα και θα βρει γκολ, το Κόσσοβο δεν θα κλειστεί και θα προσπαθήσει να σκοράρει, οπότε αξίζει να κυνηγήσουμε κι απόψε τα πολλά γκολ.

[21.45] Αγγλία – Κόσσοβο

Εκτίμηση: Αγγλία Over 3.5 (2.40)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags