Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρο φαβορί που πληρώνει καλά στο Αυστραλία-Τσεχία!
| 2019-09-11 14:43:00

Ξεκάθαρο φαβορί που πληρώνει καλά στο Αυστραλία-Τσεχία!

Sportdog Team
Ξεκάθαρο φαβορί που πληρώνει καλά στο Αυστραλία-Τσεχία!

Τον δρόμο για την τετράδα του κόσμου ψάχνουν σήμερα το μεσημέρι (16.00) Αυστραλία και Τσεχία, που κοντράρονται στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης πολλοί έγραφαν και μιλούσαν για την ομάδα της Αυστραλίας και την ευκαιρία της λόγω ρόστερ να πάει ψηλά, ενώ η νίκη της στα φιλικά κόντρα στις ΗΠΑ, την απογείωσε. Η παρουσία μάλιστα στη διοργάνωση, το 5/5 που έχει πετύχει μέχρι τώρα και η εικόνα της δικαιολογούν σε απόλυτο βαθμό τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, ενώ πλέον έχουν ανέβει και οι προσδοκίες.

Τα «καγκουρό» την Δευτέρα πέρασαν με άριστα το πιο δυνατό τους τεστ μέχρι τώρα, καθώς νίκησαν τη Γαλλία νίκη 100-98 και απέφυγαν τον… δρόμο με τις ΗΠΑ στους «τέσσερις», οπότε δικαιολογημένα πλέον φουλάρουν για το μετάλλιο. Σήμερα έχουν μία μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο να πάρουν μία ιστορική πρόκριση και να δικαιώσουν όσους ποντάρουν πάνω τους. Ο Μιλς «τρελαίνει κόσμο» με 21,8 πόντους κατά μέσο όρο στο τουρνουά, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα, η οποία έχει άνεση στο σκοράρισμα και παίζει παράλληλα εξαιρετική άμυνα.

Η Τσεχία από την πλευρά της κατεβαίνει σήμερα χωρίς άγχος, καθώς κατάφερε να φτάσει στους «οκτώ» αφήνοντας εκτός κατά σειρά Γαλλία, Βραζιλία και Ελλάδα, ενώ ακόμα και στο ματς της Δευτέρας όπου ηττήθηκε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, απέδειξα πως διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Ο Σατοράνσκι είναι ο ηγέτης, ωστόσο έχει άξιους… πολεμιστές δίπλα του, οι οποίοι αποδίδουν εξαιρετικά και βοηθούν στα δύσκολα. Δεν παίζουν κάποιο τρομερό μπάσκετ, ωστόσο κάνουν σωστά όλα όσα χρειάζονται και δικαίως έχουν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες των αντιπάλων τους.

Η Αυστραλία είναι το μεγάλο φαβορί και λογικά χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, θα πάρει τη νίκη. Δεν… ταιριάζει σαν ομάδα στους Τσέχους, οι οποίοι έκαναν την υπέρβασή τους και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Νίκη των «καγκουρό» και με διαφορά για να ανέβει η απόδοση.

[16.00]: Αυστραλία – Τσεχία

Εκτίμηση: 1 και χάντικαπ -6.5 (1.60)

Πηγή: onlinebet24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags