Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα για μία θέση στον τελικό – «Safe» δυάδα για τους ημιτελικούς του Μουντομπάσκετ!
| 2019-09-13 10:40:00

Όλα για μία θέση στον τελικό – «Safe» δυάδα για τους ημιτελικούς του Μουντομπάσκετ!

Sportdog Team
Όλα για μία θέση στον τελικό – «Safe» δυάδα για τους ημιτελικούς του Μουντομπάσκετ!

Τι ποντάρουμε σήμερα;

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα, καθώς μετά τις μεγάλες εκπλήξεις στα ημιτελικά και τους αποκλεισμούς των ΗΠΑ και Σερβία, η τετράδα αποτελείται από τις Ισπανία – Αυστραλία και Αργεντινή – Γαλλία. Οι τέσσερις διεκδικούν το μεγάλο τρόπαιο και παράλληλα βρίσκονται πλέον στη ζώνη των μεταλλίων.

[11.00] Ισπανία – Αυστραλία

Παρότι πολύ δεν τους πίστευαν, οι Ισπανοί για ακόμα μία διοργάνωση έφτασαν ψηλά και πλέον χαρακτηρίζονται ως και φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής. Στην πρώτη και στη δεύτερη φάση έκαναν… περίπατο και όταν χρειάστηκε «έδειξαν τα δόντια» τους κόντρα στη Σερβία, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν την Πολωνία με 90-78. Οι Αυστραλοί από την πλευρά τους έχουν εντυπωσιάσει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, δικαιώνουν όσους πόνταραν σε αυτούς πριν την έναρξη του Τουρνουά και πλέον έχουν αποδείξει στο παρκέ πως διαθέτουν τρομερή ποιότητα. Στα προημιτελικά «καθάρισαν» άνετα την Τσεχία με 82-70 και σήμερα θέλουν ανάλογη εμφάνιση για να κοντράρουν και τους «Φούριας Ρόχας». Εύκολα ή δύσκολα εκτιμώ πως η Ισπανία θα φτάσει στη νίκη-πρόκριση, όμως προτιμώ το Over 155.5 πόντνων, αφού και οι δύο βγάζουν τρομερή ενέργεια και πηγαίνουν τα παιχνίδια σε υψηλά σκορ.

[15.00] Αργεντινή – Γαλλία

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης έκανε η Αργεντινή στα προημιτελικά, καθώς απέκλεισε τη Σερβία με 97-87 και… σόκαρε τον πλανήτη. Με τους Καμπάτσο και Σκόλα να κάνουν τρομερά πράγματα στο παρκέ, έδειξαν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλος τις όποιες πιθανότητές τους. Ούτε σήμερα είναι το φαβορί, όμως έχουν φοβερή ψυχολογία και παίζουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Τους βολεύει το παιχνίδι των Γάλλων, καθώς ο Σκόλα απέδειξε κόντρα στους Σέρβους ότι μπορεί να παίξει για 30 λεπτά εάν χρειαστεί, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους επίσης πανηγύρισαν μία τεράστια πρόκριση κόντρα στις ΗΠΑ, τις οποίες απέκλεισαν με 89-79 και πλέον… τρέχουν με 1000 για τον τελικό. Βέβαια, το ματς σήμερα θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τους Αμερικανούς και σε καμία περίπτωση ο Γκομπέρ δεν κάνει ανάλογο πάρτι (21π.) κάτω από τα καλάθια. Λογικά οι Γάλλοι θα νικήσουν, όμως οι αποδόσεις δεν αξίζουν και για αυτό θα στηρίξουμε τους «μάγκες» της Αργεντινής, από τους οποίους περιμένουμε να παλέψουν το ματς κι εάν χάσουν, να το κάνουν με ψηλά το κεφάλι και λίγους πόντους διαφορά.

H δυάδα της Παρασκευής:

[11.00] Ισπανία – Αυστραλία: Over 155.5 (1.60)
[15.00] Αργεντινή – Γαλλία: 1 με χάντικαπ +8.5 (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags