Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόωρο ντέρμπι κορυφής στη Γερμανία – Δύο αποδόσεις που αξίζουν!
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-14 16:28:00

Πρόωρο ντέρμπι κορυφής στη Γερμανία – Δύο αποδόσεις που αξίζουν!

Πρόωρο ντέρμπι κορυφής στη Γερμανία – Δύο αποδόσεις που αξίζουν!

Ημέρα για κέρδη...

Στη Γερμανία σήμερα ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση της Λειψίας με την Μπάγερν Μονάχου που μπορεί να είναι νωρίς, αλλά είναι το ντέρμπι κορυφής της Μπουντεσλίγκα.

Η Λειψία έφυγε νικήτρια με 3-1 από την έδρα της Γκλάντμπαχ και έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την καλύτερη αρχή στην ιστορία της σε αυτό. Η ευστοχία της είναι εξαιρετική, καθώς σκοράρει κατά μέσο όρο κάθε 4,4 απόπειρες, όταν στην προηγούμενη σεζόν χρειάζονταν 7,9, ενώ φαίνεται να έχει καλύτερες συνεργασίες και στήσιμο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπάγερν νίκησε τη Μάινζ με 6-1 την περασμένη αγωνιστική και πήρες την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. θα έχει την πρωτοβουλία και καλείται να παίξει με υπομονή, να μην βρεθεί εκτεθειμένη σε κόντρα. Η διακοπή των εθνικών ομάδων ενδέχεται να την επηρεάσει, ωστόσο το σύνολό της είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και θα έχει να δείξει πράγματα.

Δελεαστικό είναι το διπλό με την Μπάγερν να θέλει να κόψει τον αέρα της πρωτοπόρου Λειψίας, ωστόσο καλύτερο είναι το ποντάρισμα με στήριγμα στα γκολ.

[19:30] Λειψία – Μπάγερν:

GG & Over 2,5 (1.70)

Νίκη Μπάγερν (1.86)


Πηγή: Onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags