Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος θα πατήσει στην κορυφή; Η… safe επιλογή για το Αργεντινή-Ισπανία και ο πρωταθλητής!
| 2019-09-15 10:58:00

Ποιος θα πατήσει στην κορυφή; Η… safe επιλογή για το Αργεντινή-Ισπανία και ο πρωταθλητής!

Sportdog Team
Ποιος θα πατήσει στην κορυφή; Η… safe επιλογή για το Αργεντινή-Ισπανία και ο πρωταθλητής!

Τι θα ποντάρουμε στον μεγάλο τελικό;

Με έναν τελικό έκπληξη ολοκληρώνεται σήμερα (15.00) το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, όπου η Αργεντινή έχοντας κάνει απίθανη υπέρβαση αντιμετωπίζει τους Ισπανούς, που επίσης κανείς δεν περίμενε να φτάσουν τόσο ψηλά.

Η Αργεντινή έκανε εύκολα το 3-0 στην πρώτη φάση κόντρα σε Νιγηρία, Ρωσία και Νότια Κορέα, στον δεύτερο γύρο πανηγύρισε άλλες δύο νίκες απέναντι σε Πολωνία και Βενεζουέλα και στη συνέχεια ξεκίνησαν οι εκπλήξεις. Στα προημιτελικά με τους Καμπάτσο και Σκόλα να κάνουν απίθανο ματς πέταξε εκτός τους Σέρβους που ήταν πρώτο φαβορί, ενώ στα ημιτελικά όντας καλύτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, έκανε πλάκα με 80-66 κόντρα στους Γάλλους που νωρίτερα είχαν αποκλείσει τις ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι το… παραμύθι της διοργάνωσης και σίγουρα όλοι θα ήθελαν ο 39χρονος Σκόλα να τελειώσει την καριέρα του στο Ομοσπονδιακό συγκρότημα με μία μεγάλη κούπα, ωστόσο η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη και αυτή τη φορά ο αντίπαλος θα είναι υποψιασμένος.

Η Ισπανία αν και κανείς δεν την υπολόγιζε για τόσο ψηλά, εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες, έδειξε αντίδραση όταν χρειάστηκε και βρέθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Στην πρώτη φάση έκανε το 3-0 κόντρα Πουέρτο Ρίκο, Τυνησία και Ιράν και στη δεύτερη… έδειξε τα δόντια της κόντρα σε Σερβία και Ιταλία με δύο νίκες. Έτσι λοιπόν, απέφυγε τις Σερβία και ΗΠΑ και στα προημιτελικά απέκλεισε με 90-78 την αξιόμαχη Πολωνία, ενώ στα ημιτελικά χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να αφήσει εκτός τους Αυστραλούς.

Οι Ισπανοί φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς ξεκάθαρα έχουν πιο ποιοτικό ρόστερ και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο, ωστόσο οι Αργεντινοί είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το θαύμα μέχρι το τέλος. Θα αποφύγουμε ως πρώτη επιλογή το σημείο και θα ποντάρουμε στο Over 149.5, καθώς εάν θέλουν οι «Γκαούτσος» να έχουν ελπίδες, θα πρέπει να ακολουθήσουν στο σκορ την παρέα των Γκασόλ, Ρούμπιο και Γιουλ.

Από εκεί και πέρα, εάν έπρεπε να επιλέξουμε νικητή τροπαίου, τότε θα πήγαινε στην Ισπανία, ωστόσο οι αποδόσεις δεν είναι ελκυστικές.

[15.00]: Αργεντινή – Ισπανία

Εκτίμηση: over 149.5 πόντοι (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags