Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς θα πληρώσει καλά η ΑΕΚ, η… πρόκληση στο Άρης – Παναθηναϊκός και τα γκολ!
| 2019-09-15 15:32:00

Πώς θα πληρώσει καλά η ΑΕΚ, η… πρόκληση στο Άρης – Παναθηναϊκός και τα γκολ!

Sportdog Team
Πώς θα πληρώσει καλά η ΑΕΚ, η… πρόκληση στο Άρης – Παναθηναϊκός και τα γκολ!

Ανάλυση Superleague!

Με το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς συνεχίζεται σήμερα το δεύτερο πιάτο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, καθώς στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση Άρης – Παναθηναϊκός

[19.00] Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης

Ονειρικό είναι το ξεκίνημα της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά το διπλό με 2-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, πανηγύρισε τη νίκη και στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με το ίδιο σκορ. Το κλίμα στους Ακρίτες είναι εξαιρετικό, ωστόσο το σημερινό ματς θα είναι διαφορετικό, καθώς θα κληθούν να έχουν την κατοχή και όχι να… χτυπούν στην κόντρα. Ο Αστέρας από την πλευρά του δεν έχει ξεκινήσει καλά, αν και είναι πολύ άτυχος. Μετά την ήττα με 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης όπου έγινε μεγάλη συζήτηση για ένα πέναλτι που λανθασμένα δεν πήρα, ακολούθησε η ήττα με 3-2 εντός από την ΑΕΚ με γκολ στις καθυστερήσεις του ματς. Οι Αρκάδες είναι μία νέα ομάδα που ακόμα… ψάχνεται, ωστόσο έχει ποιότητα και προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Περιμένω γκολ στο ματς.

Εκτίμηση: over 1.5 (1.50)

[19.15] Πανιώνιος – Λάρισα

Με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς βρίσκεται ο Πανιώνιος, καθώς μετά τις ήττες από Βόλο εντός και ΠΑΟΚ εκτός με 2-1, παραμένει τελευταίος και με -6 λόγω των τιμωριών. Αποχώρησε πολύ νωρίς ο Άκης Μάντζιος, νέος προπονητής ο Νίκι Παπαβασιλείου τον οποίο είχαμε θαυμάσει ως κόουτς του Εργοτέλη στη Football League. Δουλεύει με νεαρούς παίκτες και οι ομάδες του παίζουν συνήθως επιθετικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ από την πλευρά της μετά το 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ηττήθηκε εντός στο δεύτερο παιχνίδι της από τον Ολυμπιακό. Έβγαλε πάντως φάσεις και ίσως άξιζε ένα γκολ. Καμία από τις ομάδες δεν βολεύεται με την ισοπαλία, περιμένω ανοικτό ματς με γκολ.

Εκτίμηση: over 1.5 (1.50)

[19.15] ΑΕΚ – Λαμία

Με τον Νίκο Κωστένογλου μέχρι το τέλος της χρονιάς συνεχίζει η ΑΕΚ, η οποία μετά την αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο έχει βρει την ηρεμία της. Μετά το σοκ της πρεμιέρας και την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη ακολούθησε το… ηρωικό διπλό στην Τρίπολη με 3-2 στο 92’. Το κλίμα πλέον στην ομάδα είναι πολύ καλό, περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο, ενώ παρά τις απουσίες των Μάνταλου και Ολιβέιρα, στόχος είναι μία ευρεία νίκη. Η Λαμία μετά το 1-1 της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, πήρε και δεύτερη ισοπαλία εντός με 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο. Μέχρι στιγμής έχουν διαψεύσει τα προγνωστικά που τους ήθελαν φαβορί για υποβιβασμό, ωστόσο σήμερα είναι η πρώτη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή τους. Θα παίξουν αμυντικά, ωστόσο δεν θεωρώ πως μπορούν να κοντράρουν τους Κιτρινόμαυρους. Πολύ χαμηλά οι αποδόσεις στον άσο και στα γκολ, θα ψάξουμε τη νίκη με χάντικαπ.

Εκτίμηση: 1 με χάντικαπ -1 (1.75)

[21.30] Άρης – Παναθηναϊκός

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς διεξάγεται απόψε στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Άρης μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ εντός και την ήττα με 1-0 εκτός, ψάχνει νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα χωρίς προπονητή. Ο Σάββας Παντελίδης παραιτήθηκε, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί ο διάδοχός του. Υπάρχει συσπείρωση στην ομάδα και όλοι γνωρίζουν πως μία νίκη θα… σβήσει το άσχημο ξεκίνημα, ωστόσο δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να λειτουργεί χωρίς κόουτς. Δύσκολα είναι πάντως τα πράγματα και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά το 1-1 της πρεμιέρας στη Λαμία, γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 3-1. Ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε την ευθύνη, ωστόσο εάν δεν βελτιωθούν άμεσα οι παίκτες του, θα μπουν σε… μπελάδες. Οι Πράσινοι ήταν απογοητευτικοί και στα δύο επίσημα, ωστόσο το αποψινό ματς και το γεγονός ότι δεν είναι το φαβορί, ίσως τους βοηθήσει. Από τα φιλικά οι Πράσινοι είχαν δείξει πως τους βολεύει η κόντρα και λογικά σήμερα θα δώσουν την μπάλα στον Άρη. Περιμένω ένα… τρελό ματς, για αυτό και θα αποφύγω να διαλέξω κάποιο σημείο. Η απόδοση όμως να σκοράρει έστω ένα γκολ το Τριφύλλι, απέναντι σε μία ομάδα που δέχεται πολύ εύκολα φάσεις, είναι πρόκληση!

Εκτίμηση: over 0.5 Παναθηναϊκός (1.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags