Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς θα πληρώσει καλά η Μπάγερν και η Σίτι που θα δώσει απαντήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-18 19:35:00

Πώς θα πληρώσει καλά η Μπάγερν και η Σίτι που θα δώσει απαντήσεις!

Sportdog Team
Πώς θα πληρώσει καλά η Μπάγερν και η Σίτι που θα δώσει απαντήσεις!

Το Champions League συνεχίζεται σήμερα με πολύ καλά ματς.

Μετά τις… αναποδιές της πρώτης ημέρας του Champions League, επιστρέφουμε σήμερα με μία δυάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το «δεύτερο πιάτο» της πρεμιέρας των ομίλων και σε αυτό ξεχωρίζουν κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια. Εμείς ξεχωρίσαμε μία δυνατή δυάδα με Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι.

[22.00] Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας

Στον όμιλο όπου συμμετέχουν επίσης Ολυμπιακός και Τότεναμ, κοντράρονται απόψε Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας, με τους Βαυαρούς να θέλουν να πάρουν μία εμφατική νίκη και τους Σέρβους να κυνηγούν το… θαύμα ή έστω μία ήττα με λίγα γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν και είναι φανερό πως ακόμα χρειάζονται χρόνο. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουν οκτώ βαθμούς στην Bundesliga και είναι στην τέταρτη θέση, ενώ προέρχονται από το 1-1 εκτός με την πρωτοπόρο Λειψία. Έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια και σήμερα δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο γκέλας. Ο Ερυθρός Αστέρας ταξίδεψε στη Γερμανία με στόχο να παίξει φουλ άμυνα και… ξύλο εάν χρειαστεί, είναι μία σκληρή ομάδα που κάνει τα πάντα για να μη δεχθεί γκολ, ωστόσο η δύναμή της είναι η έδρα της. Εκτός αντιμετωπίζει προβλήματα και πέρυσι στους ομίλους σε τρία ματς, δέχθηκε 13 γκολ! Θα παίξει κλειστά και ελπίζει να αντέξει. Δεν θα καταφέρει για πολύ και λόγω κούρασης κάποια στιγμή θα… πέσει. Δεν πρόκειται να σταματήσουν στο 1-0 οι Γερμανοί!

[22.00] Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον τρίτο όμιλο μαζί με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αταλάντα και θεωρούνται ως τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση. Οι Ουκρανοί τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, έχουν κάνει το 7/7 και πηγαίνουν στο αποψινό ματς με την ψυχολογία στα ύψη. Θα μπουν με στόχο το γκολ, καθώς ξέρουν πως οι Άγγλοι έχουν ταλέντο στην επίθεση και προβλήματα στην άμυνα, ωστόσο η προϊστορία δεν είναι με το μέρος τους, καθώς έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Η Σίτι από την πλευρά της ψάχνει απαντήσεις απόψε, καθώς προέρχεται από την ήττα-σοκ με 3-2 για το πρωτάθλημα στη Νόριτς. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ακόμα ψάχνει τι συμβαίνει, ενώ πλέον δεν υπολογίζει τους τραυματίες στόπερ Λαπόρτ και Στόουνς. Η Σίτι αντιμετώπισε και πέρσι τη Σαχτάρ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 στο ματς της Ουκρανίας, ενώ επικράτησε με το εμφατικό 6-0 στο Μάντσεστερ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι ομάδα που παίζει αμυντικά θα κυνηγήσει το γκολ, όμως οι «Πολίτες» είναι… πληγωμένοι και θέλουν μία μεγάλη νίκη.

Η δυάδα της Τετάρτης:

Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας: 2ο ημίχρονο περισσότερα γκολ (1.80)
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι: 2 και over 2.5 (1.70)
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags