Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα γκολ σε Βόλο – Τρίπολη και η «μπόμπα» στην ΑΕΚ – Ρίσκο στο 4.20!
| 2019-09-21 11:29:00

Τα γκολ σε Βόλο – Τρίπολη και η «μπόμπα» στην ΑΕΚ – Ρίσκο στο 4.20!

Sportdog Team
Τα γκολ σε Βόλο – Τρίπολη και η «μπόμπα» στην ΑΕΚ – Ρίσκο στο 4.20!

Μία καλή πρόταση για κάθε παιχνίδι.

[17.15] ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μετά από δύο νίκες κόντρα σε Πανιώνιο (1-2) εκτός και Άρη (1-0) εντός γνώρισε ο Βόλος, ο οποίος το προηγούμενο ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό. Η έκταση του σκορ όμως δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς, καθώς οι Βολιώτες στάθηκαν πολύ καλά για 75 λεπτά και έχοντας τρομερή φυσική κατάσταση, ταλαιπώρησαν αρκετά τους Πειραιώτες. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους, μετά το 1-1 της πρεμιέρας στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και το εντυπωσιακό 3-1 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, πανηγύρισαν την προηγούμενη αγωνιστική τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους με το 3-1 εντός επί του Παναιτωλικού. Η ομάδα του ΟΦΗ έχει μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, έχει βρει δίχτυα σε δύσκολες έδρες, όμως παράλληλα παρουσιάζει και σημαντικές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις, πιθανότατα και γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.95)

[19.30] Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Πολύ άσχημο είναι το ξεκίνημα των Αρκάδων στο πρωτάθλημα, καθώς ακόμα δεν έχουν κάνει σεφτέ σε βαθμούς. Μετά τις ήττες από Ολυμπιακό εκτός (1-0) και ΑΕΚ εντός (2-3), ήρθε και η… σφαλιάρα στην Ξάνθη με 2-1 και η κατάσταση ζόρισε. Ο νεαρός κόουτς Χιμένεθ θέλει πάση θυσία βαθμούς, καθώς η ομάδα του παρότι προσπαθεί να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο, δεν είναι αποτελεσματική και εάν δεν νικήσει σήμερα, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και την απόλυσή του. Δύσκολα είναι όμως τα πράγματα και για τον Γιάννη Αναστασίου στον Ατρόμητο, ο οποίος μπορεί να μην κινδυνεύει με απόλυση, ωστόσο ήδη υπάρχει γκρίνια στο Περιστέρι. Ακόμα δεν έχουν νίκη, καθώς μετά τις δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με ΑΕΛ εντός (1-1) και Λαμία εκτός (2-2) ήρθε και η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 με γκολ στο 92’! Και οι δύο ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θα μπουν στο γήπεδο με στόχο τη νίκη, ενώ αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ πολύ εύκολα.

Εκτίμηση: over 1.5 (1.50)

[20.00] Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Χωρίς βαθμό παραμένει στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς έχει χάσει εκτός με 2-1 από τον ΠΑΟΚ και 3-1 από τον ΟΦΗ και εντός έχει ηττηθεί με 2-1 από την Ξάνθη. Τεράστια τα αμυντικά προβλήματα, ωστόσο βρίσκει γκολ και βγάζει ποιότητα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Επίφοβη πλέον και η θέση του κόουτς Λουίς Κάστρο στο Αγρίνιο, καθώς εάν δεν πάρει ούτε σήμερα βαθμό ή βαθμούς, τότε η πίεση θα αυξηθεί. Η ΑΕΚ από την πλευρά της με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο έχει βρει ρυθμό και ήδη μετράει δύο ισάριθμες νίκες, αφού μετά το εντυπωσιακό 3-2 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0 και τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Επιστρέφει στην 11αδα σήμερα ο Μάνταλος, παραμένει εκτός ο Ολιβέιρα, ενώ οι «Κιτρινόμαυροι» θα έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους τους. Ο Κωστένογλου έχει ζητήσει το διπλό για να έχει πολύ κόσμο στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια την Ένωση. Μετά από ματς στο Αγρίνιο απολύθηκε ο Μοράις, ενώ πέρυσι μετά την ήττα έγινε το… μπάχαλο στην ομάδα, με τις δηλώσεις του Ουζουνίδη κατά των παικτών και την «απομάκρυνση» των Σιμόες – Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα και τη… φόρα για να πάρει τους τρεις βαθμούς, όμως οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι για «πόλεμο». Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, ωστόσο επειδή δεν με πείθει ακόμα η άμυνα των «κιτρινόμαυρων», αξίζει το goal-goal.

Εκτίμηση: goal-goal (2.15)
Fun Bet: goal-goal και 2 (4.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags