Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Premier League: Τα γκολ στο Τσέλσι – Λίβερπουλ και τα «ειδικά» σε Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-22 16:40:00

Ανάλυση Premier League: Τα γκολ στο Τσέλσι – Λίβερπουλ και τα «ειδικά» σε Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ

Sportdog Team
Ανάλυση Premier League: Τα γκολ στο Τσέλσι – Λίβερπουλ και τα «ειδικά» σε Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ

Πολύ δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Premier League για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι Τσέλσι – Λίβερπουλ.

[16.00] Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική στην Τότεναμ κι έβαλε τέλος στο σερί των δύο συνεχόμενων νικών της κόντρα σε Άστον Βίλα εντός και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός. Εντός έδρας πάντως τα πηγαίνει καλύτερα καθώς παραμένει αήττητη με μία νίκη και μία ισοπαλία (0-0 με την Έβερτον). Η Γουλβς από την πλευρά της, που μεσοβδόμαδα έχασε 1-0 στην πρεμιέρα των Ομίλων του Europa League από την Μπράγκα στην Αγγλία, είναι στην προτελευταία θέση της Premier League και ήδη υπάρχει… γκρίνια. Ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και προέρχεται από τις ήττες με 5-2 από την Τότεναμ και 3-2 από την Έβερτον. Έχει βρει πάντως γκολ στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια, ενώ 4/5 ήταν και goal-goal.

Εκτίμηση: over 1.5 (1.50)

[16.00] Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει η Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει ήδη οκτώ βαθμούς, έχει χάσει μόνο από τη Σίτι εντός με 5-0 και μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με τελευταία το 0-0 εντός με τη Γουεστ Χαμ. Παίζει συνήθως κλειστά και πρώτος της στόχος είναι το μηδέν στην άμυνα, ενώ προέρχεται από δύο σερί ματς που δεν παραβιάστηκε η εστία της. Η Γιουνάιτεντ που μεσοβδόμαδα παίζοντας με αλλαγές νίκησε δύσκολα 1-0 την Αστάνα εντός, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λέστερ, η οποία έφτιαξε και πάλι το κλίμα. Επιστρέφει λογικά ο Πογκμπά, δύο ισοπαλίες έχουν εκτός έδρας οι «κόκκινοι διάβολοι» με 1-1 κόντρα σε Γουλβς και Σαουθάμτον. Περιμένω ένα σκληρό ματς, με πολλά νεύρα και δυνατές μονομαχίες, αλλά και λίγα γκολ. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Εκτίμηση: X2 και under 4.5 (1.60)

[18.30] Άρσεναλ – Άστον Βίλα

Σε… τρελή ομάδα εξελίσσεται η Άρσεναλ, η οποία μετά το 2-2 στην τελευταία Γουότφορντ από 0-2, πήγε στη Γερμανία και νίκησε με αλλαγές 3-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με 2-2, έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια και έχουν δεχθεί γκολ σε 4/5, ενώ τα τρία τελευταία ήταν και over 3.5! Η Βίλα δεν έχει ξεκινήσει καλά, έχει τέσσερις βαθμούς μέχρι στιγμής μετά το 0-0 εντός με τη Γουέστ Χαμ, ενώ εκτός έχει δύο ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ. Θα προσπαθήσει να παίξει κλειστά, όμως η Άρσεναλ έχει τρομερό ταλέντο στην επίθεση και ψάχνει επιτέλους μία νίκη.

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.60)

[18.30] Τσέλσι – Λίβερπουλ

Η αγωνιστική κλείνει με μία ντερμπάρα, όπου η Τσέλσι ψάχνει να δώσει απαντήσεις μετά το… στραπάτσο στο Champions League μεσοβδόμαδα και την ήττα της με 1-0 από τη Βαλένθια, αλλά και το μετριότατο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας ακόμα δεν έχει νίκη, αφού μετράει δύο ισοπαλίες με Λέστερ (1-1) και Σέφιλντ (2-2), ενώ προέρχεται από το 5-2 στη Γουλβς. Έχει σκοράρει στα 4/5 φετινά της ματς, το πρώτο ήταν το 4-0 στη Γιουνάιτεντ, ενώ τα τρία τελευταία είναι και goal-goal και over 3.5! Ανάλογες επιθετικές επιδόσεις έχει βέβαια και η Λίβερπουλ, η οποία μπορεί μεσοβδόμαδα να έχασε 2-0 στη Νάπολι, ωστόσο στο πρωτάθλημα είναι η μόνη ομάδα που έχει κάνει το 5/5! Όλα της τα παιχνίδια ήταν over 2.5 γκολ, 4/5 και goal-goal και τρία εξ αυτών και over 3.5. Έχει άνεση στο σκοράρισμα, αλλά ακόμα έχει αμυντικά προβλήματα. Περιμένω ένα ανοικτό ντέρμπι, με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Καμία από τις δύο ομάδα δεν βολεύεται με την ισοπαλία!

Εκτίμηση: goal-goal (1.50) ή over 2.5 (1.60)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags