Facebook Pixel Sportdog.gr | Το διπλό-ευκαιρία στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα goal-goal που αξίζει στη Β’ Σουηδίας!
| 2019-09-24 09:11:00

Το διπλό-ευκαιρία στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα goal-goal που αξίζει στη Β’ Σουηδίας!

Sportdog Team
Το διπλό-ευκαιρία στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα goal-goal που αξίζει στη Β’ Σουηδίας!

Αρκετά γεμάτο είναι το σημερινό κουπόνι, καθώς υπάρχουν στο πρόγραμμα παιχνίδια από πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ στην Αγγλία έχουμε το Λιγκ Καπ, το οποίο και θα μας απασχολήσει.

[21.45] Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Έβερτον

Ένα παιχνίδι ξεχωρίσαμε από το Λιγκ Καπ της Αγγλίας και αφορά την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ κόντρα στην Έβερτον για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ, είναι στη μέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς μετά από οκτώ παιχνίδια, ενώ προέρχονται από το 1-1 κόντρα στη Φούλαμ. Ο νεαρός κόουτς Γκάρι Μονκ, που βρίσκεται μόλις 20 ημέρες στον σύλλογο ξεκαθάρισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και για αυτό σήμερα θα κάνει πολλές αλλαγές. Η Έβερτον από την άλλη πλευρά, προφανώς και ενδιαφέρεται να προχωρήσει στη διοργάνωση, ενώ ψάχνει και απαντήσεις μετά τα άσχημα αποτελέσματα στην Premier. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μετράει δύο σερί νίκες, με τελευταία το 2-0 εντός έδρας από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δεν υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα και ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, παρά τις αλλαγές που θα κάνει ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο, ζήτησε νίκη-πρόκριση κυρίως για λόγους ψυχολογίας. Αν ήταν η απόδοση χαμηλά, θα το προσπερνούσα, όμως στο 1.70 αξίζει. Καλύτερος ο πάγκος της Έβερτον…

[20.00] Βάρμπεργκς – Γιόνσεπινγκ

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από τη Σουηδία και συγκεκριμένη από τη δεύτερη κατηγορία, όπου η Βάρμπεργκς υποδέχεται την Γιόνσεπινγκ στο μεγάλο ντέρμπι για την… άνοδο, αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση με 46 βαθμούς μετά από 24 ματς και στο +1 από την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί στην έδρα τους με ρεκόρ 8-3-1 και προέρχονται από το εντυπωσιακό 5-0 κόντρα στη Συριάνσκα όπου «ξεμπούκωσαν». Τους αρέσει να παίρνουν τα ματς… σβηστά και χωρίς να ξεφεύγει ο ρυθμός, ωστόσο σήμερα απέναντί τους έχει μία εξαιρετική ομάδα, που εκτός έδρας έχει ρεκόρ 6-2-4 με τέσσερα συνεχόμενα διπλά, ενώ είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Έχει σκοράρει στα 10/12 ματς μακριά από το γήπεδό της, ενώ στα πέντε τελευταία πέτυχε και τουλάχιστον από δύο γκολ. Η Γιόνσεπινγκ παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας και μπορεί να βρει έστω ένα γκολ, το οποίο θα υποχρεώσει και τους γηπεδούχους να… βγουν μπροστά.

Η δυάδα της Τρίτης:

[21.45] Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Έβερτον: 2 (1.75)
[20.00] Βάρμπεργκς – Γιόνσεπινγκ: goal-goal (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags