Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μοναδικό ματς που… αξίζει από το αγγλικό Λιγκ Καπ και η «μπόμπα» στη Σουηδία!
| 2019-09-25 10:37:00

Το μοναδικό ματς που… αξίζει από το αγγλικό Λιγκ Καπ και η «μπόμπα» στη Σουηδία!

Sportdog Team
Το μοναδικό ματς που… αξίζει από το αγγλικό Λιγκ Καπ και η «μπόμπα» στη Σουηδία!

Πολύ καλό είναι και το σημερινό κουπόνι, καθώς υπάρχουν ματς από όλη την Ευρώπη.

Ξεχώρισα μία καλή δυάδα με ένα ματσάκι από το Λιγκ Καπ της Αγγλίας, αφού και χθες μας δικαίωσε το διπλό της Έβερτον, το οποίο και θα συνδυάσουμε με ένα καλοπληρωμένο Over στη Σουηδία.

[21.45] Όξφορντ – Γουέστ Χαμ

Η Όξφορντ είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία και αγωνίζεται στην Α’ Αγγλίας, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 10 αγωνιστικές με 12 βαθμούς, εντός έδρας έχει 2-1-1 και προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-0 στην έδρα της Λίνκολν. Έχει εννιά Over 2.5 στα τελευταία 10 παιχνίδια της, ωστόσο σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές, καθώς ο κόουτς Καρλ Ρόμπινσον παρά τις προκρίσεις κόντρα σε Πιτέρμπορο και Μίλγουολ στους προηγούμενους γύρους του Λιγκ Καπ, τόνισε πως τους ενδιαφέρει περισσότερο το ματς του Σαββάτου για το πρωτάθλημα. Η Γουέστ Χαμ ούσα ομάδα της Premier League, παρότι θα αγωνιστεί επίσης με αλλαγές έχει σαφώς καλύτερο ρόστερ, ενώ βρίσκεται και σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από την τεράστια νίκη με 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει μόλις μία ήττα μετά από έξι αγωνιστικές, ενώ μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Θα γίνει ροτέισον, αλλά θέλουν τη νίκη-πρόκριση, καθώς στόχος είναι η διάκριση στη διοργάνωση. Το ματς διεξάγεται για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ και είναι νοκ άουτ.

[20.00] ΑΪΚ Στοκχόλμης – Γκέτεμποργκ

Συνεχίζουμε με την Σουηδία και την ντερμπάρα της 25ης αγωνιστικής. Η ΑΪΚ είναι στην τρίτη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη, με 49 βαθμούς και στο -7 από την κορυφή με ματς λιγότερο, ενώ η Γκέτεμποργκ έχει 44 και απόψε παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν ρεκόρ 8-2-2, προέρχονται από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς όπου είχαν μία νίκη και μία ήττα με σκορ 2-1 και 1-2, σκοράρουν για 10 σερί ματς, ενώ 5/6 τελευταία τους ήταν goal-goal και over 2.5! Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 5-4-3, προέρχονται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σίριους με 2-1, έχουν σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους μέχρι τώρα και στα τελευταία τέσσερα μάλιστα από δύο γκολ στο καθένα! Το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει 3-0, οπότε η ΑΪΚ έχει ένα έξτρα κίνητρο για τη νίκη, ωστόσο εμείς θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ. Είτε goal-goal είτε over 2.5!

Η δυάδα της Τετάρτης:

[21.45] Όξφορντ – Γουέστ Χαμ: 2 και over 1.5 (1.60)
[20.00] ΑΪΚ Στοκχόλμης – Γκέτεμποργκ: over 2.5 (2.15)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags