Facebook Pixel Sportdog.gr | Δίνει απαντήσεις και πληρώνει η Γιουβέντους: Σούπερ απόδοση και ειδικό στοίχημα!
| 2019-10-01 16:41:00

Δίνει απαντήσεις και πληρώνει η Γιουβέντους: Σούπερ απόδοση και ειδικό στοίχημα!

Sportdog Team
Δίνει απαντήσεις και πληρώνει η Γιουβέντους: Σούπερ απόδοση και ειδικό στοίχημα!

Βραδία Champions League απόψε με ματσάρες.

Φωτιά στη στοιχηματική μας ημέρα βάζει σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά στο προσκήνιο βρίσκεται η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπάγερν Λεβερκούζεν όπου έχει ξεκάθαρο φαβορί και μπορεί να δώσει extra δυνατές αποδόσεις.

Η Μεγάλη Κυρία στην Ιταλία νίκησε με χαλαρούς ρυθμούς την Σπαλ μέσα στο Allianz Stadium. Στην αρχή δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις για να σπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά φυσικά στο τέλος τα κατάφερε. Στην πρεμιέρα του ομίλου προηγήθηκε 0-2 στη Μαδρίτη της Ατλέτικο (Κουαδράδο 48′, Ματουιντί 65′), όμως πήρε μόνο τον έναν βαθμό δεχόμενη δύο τέρματα από στημένες φάσεις, το δεύτερο στο 90’. Μετά το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί παιχνίδι «φωτιά» απέναντι στην πρωτοπόρο Ιντερ στο Μιλάνο.

Η Λεβερκούζεν έρχεται από σπουδαία νίκη στη Γερμανία μέσα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (0-3) και σίγουρα έχει ανεβασμένη την ψυχολογία της για το σημερινό παιχνίδι, καθώς έκανε τη δεύτεμρη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. στην Ευρώπη ξεκίνησε με το αριστερό με την ήττα από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και γνωρίζει ότι πρέπει να κερδίσει κάποιους βαθμούς στα παιχνίδια με τη Γιουβέντους και με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να πάρει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στον όμιλο.

**Η Λεβερκούζεν έχει ψυχολογία και σίγουρα έχει και θέληση για να πάρει πράγματα από το σημερινό παιχνίδι, αλλά αυτά δεν είναι αρκετά απέναντι σε μία ομάδα που είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και δεν έχει πάρει ακόμα νίκη.**

[22:00] Γιουβέντους – Λεβερκούζεν:

Εκτίμηση: 1 (1.65)

Bonus Bet: Να σκοράρει ο Ρονάλντο (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags