Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέτοια απόδοση δεν βρίσκεις εύκολα: Ποντάρισμα στο 2.35 στη Γαλλία
| 2019-10-04 17:18:00

Τέτοια απόδοση δεν βρίσκεις εύκολα: Ποντάρισμα στο 2.35 στη Γαλλία

Τέτοια απόδοση δεν βρίσκεις εύκολα: Ποντάρισμα στο 2.35 στη Γαλλία

Επιστροφή στη δράση!

Στοίχημα: Μπαίνουμε δυναμικά και πάλι σε ρυθμό πρωταθλημάτων με την αναμέτρηση της Αμιέν με την Μαρσέιγ να δίνει απόδοση… βόμβα που πρέπει να έρθει σύμφωνα με τη λογική.

Η Αμιέν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της στην αναμέτρηση με την Ανζέ την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε και διατήρησε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο δέχθηκε ένα εντυπωσιακό γκολ με μακρινό σουτ και έτσι το παιχνίδι έληξε ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι κρατούν την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν και είναι έτοιμοι για τη συνέχεια.

Η Μαρσέιγ έχει μόνο ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ωστόσο δυσκολεύεται να κερδίσει και μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έφερε 1-1 με τη Ρεν. Αφού δέχθηκε το πρώτο γκολ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ισοφάρισε, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και έτσι πήρε τον ένα βαθμό και ελπίζει σε μία καλύτερη συνέχεια.

Και οι δύο ομάδες δείχνουν να ξυπνούν. Σήμερα θα πάμε με τη Μαρσέιγ γιατί θέλει επιτέλους μία νίκη για να έχει επαφή με την κορυφή και πληρώνει σε φοβερή απόδοση.

[21:45] Αμιέν – Μαρσέιγ:

2 (2.35)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags