Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο 2.25 και η σούπερ απόδοση για την ΑΕΚ!
| 2019-10-05 09:50:00

Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο 2.25 και η σούπερ απόδοση για την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο 2.25 και η σούπερ απόδοση για την ΑΕΚ!

Η Σούπερ Λιγκ επιστρέφει με ματσάρες και δύσκολες αποστολές για όλους τους μεγάλους. Δύο ματσάκια στο σημερινό πρόγραμμα.

[17.15] Παναθηναϊκός – Ξάνθη

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την προηγούμενη Κυριακή ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πέρασε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 από τον Πανιώνιο. Οι Πράσινοι μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό έδειξαν να έχουν ψυχολογία και όντας καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πήραν το τρίποντο που έψαχναν για να ηρεμήσουν. Η Ξάνθη από την πλευρά της συνέχισε την τρελή της πορεία, νίκησε και τον Βόλο με 3-1 και με ρεκόρ 4-0-1 είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -1 από τον Ολυμπιακό. Οι Ακρίτες βολεύονται να παίζουν στις κόντρες, έχουν 4/5 goal-goal και over 2.5, ενώ over 2.5 ήταν και το ματς που έχασαν, καθώς η ΑΕΛ τους νίκησε άνετα με 3-0. Καλή ομάδα η Ξάνθη, έχει ήδη πάρει ένα τρίποντο φέτος στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο κάπου έπιασε ταβάνι. Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της σεζόν είχε χάσει 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Το ματς θα γίνει στη Ριζούπολη λόγω έργων στο ΟΑΚΑ, ενώ πρόλαβε και παίζει ο Φεντερίκο Μακέντα!

Εκτίμηση: 1 (1.70) ή 1 και over 1.5 (2.25)

[19.30] Λάρισα – ΑΕΚ

Η ΑΕΛ προέρχεται από μία τεράστια νίκη, καθώς το προηγούμενο Σάββατο αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στον Άρη, τελικά πήρε το τρίποντο με 2-3! Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, αφού είχε προηγηθεί το 3-0 κόντρα στην Ξάνθη και πλέον φαίνεται ότι οι μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα οι Κάτσε και Ουάρντα αρχίζουν και δένουν με την ομάδα και βρίσκουν ρυθμό. Στην έδρα τους μέχρι τώρα έχουν την τριάρα στην Ξάνθη και την ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό, ματς που άξιζαν και κάτι καλύτερο. Η ΑΕΚ από την πλευρά της μετά τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και νίκες, τα βρήκε δύσκολα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου πήρε τελικά την ισοπαλία με 2-2, αν και δεν ήταν καλή. Είχε τρομερά προβλήματα απέναντι στους Θεσσαλονικείς που έκαναν ό,τι ήθελαν στην επίθεση και ταλαιπώρησαν τους αμυντικούς της Ένωσης. Θα βρει φάσεις η ΑΕΛ, σε καλή κατάσταση επιθετικά η Ένωση. Αξίζει το goal-goal. Παραδοσιακά ο Αλέξης Κούγιας δυσκολεύει τους Κιτρινόμαυρους!

Εκτίμηση: goal-goal (2.05)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags