Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια διακοπή; Οι… Αγγλάρες δεν σταματούν να παίζουν μπάλα – Σούπερ δυάδα για εύκολο ταμείο!
| 2019-10-08 09:11:00

Ποια διακοπή; Οι… Αγγλάρες δεν σταματούν να παίζουν μπάλα – Σούπερ δυάδα για εύκολο ταμείο!

Sportdog Team
Ποια διακοπή; Οι… Αγγλάρες δεν σταματούν να παίζουν μπάλα – Σούπερ δυάδα για εύκολο ταμείο!

Στα… βαριά μας έριξαν η διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο στην Αγγλία «δεν μασάνε», παίζουν μπάλα στις μικρές κατηγορίες και μας δίνουν μία σούπερ δυάδα από τη National League.

[21.45] Χάλιφαξ Τάουν – Τσόρλι

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει η Χάλιφαξ και μετά 15 αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς, συνολικό ρεκόρ 10-1-4 και εντός έδρας 5-0-2. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα διπλά χωρίς να δεχθεί γκολ (0-2 και 0-1) και απόψε θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα και μπροστά στον κόσμο της, καθώς στο τελευταίο εντός έχασε με 1-0 από τη Χάρογκέιτ. Η Τσόρλι αντίθετα είναι κάκιστη μέχρι στιγμής, είναι προτελευταία με 23 βαθμούς και ρεκόρ 1-8-6, ενώ εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Προέρχεται από δυο συνεχόμενα 0-0 και την ίδια αμυντική τακτική θα ακολουθήσει και σήμερα, όμως η Χάλιφαξ είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα και μπορεί να πάρει ένα άνετο τρίποντο.

[21.45] Φάιλιντ – Τσέστερφιλντ

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από το ντερμπάκι στις τελευταίες θέσεις, με την Φάιλιντ να βρίσκεται 19η με 16 πόντους και την Τσέστερφιλντ 22η με 12 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν ρεκόρ 3-2-2, ωστόσο σήμερα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες με τελευταία το 2-1 εκτός με τον Τόρκι. Έχουν δεχθεί γκολ για οκτώ ματς σερί, ενώ έξι από αυτά ήταν και goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις έχουν και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν 13/15 goal-goal φέτος και οι οποίοι έχοντας πάρει τέσσερις βαθμούς στα τελευταία τους τέσσερα παιχνίδια, είναι υποχρεωμένοι σήμερα να παίξουν με στόχο το γκολ και τον βαθμό ή τους βαθμούς. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στα γκολ.

Η δυάδα της Τρίτης:

[21.45] Χάλιφαξ Τάουν – Τσόρλι: 1 (1.70)
[21.45] Φάιλιντ – Τσέστερφιλντ: goal-goal (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags