Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντέρμπι που θυμίζει Μουντιάλ – Σούπερ απόδοση στο Γερμανία – Αργεντινή και τον χωρίς Μέσι!
| 2019-10-09 17:10:00

Ντέρμπι που θυμίζει Μουντιάλ – Σούπερ απόδοση στο Γερμανία – Αργεντινή και τον χωρίς Μέσι!

Sportdog Team
Ντέρμπι που θυμίζει Μουντιάλ – Σούπερ απόδοση στο Γερμανία – Αργεντινή και τον χωρίς Μέσι!

Τι θα ποντάρουμε;

Μπορεί λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες το κουπόνι να είναι πολύ… φτωχό, ωστόσο σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχει ένα πολύ δυνατό φιλικό, αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή, το οποίο αξίζει να δούμε (21.45 Cosmote Sport 1) και να ποντάρουμε!

Οι Γερμανοί προέρχεται από τη νίκη στα προκριματικά με 2-0 κόντρα στη Β. Ιρλανδία, ματς που δεν εντυπωσίασαν ωστόσο πήραν τους βαθμούς που χρειάζονταν και παράλληλα απέκτησαν ηρεμία, μετά τη… σφαλιάρα εντός έδρας με 4-2 από την Ολλανδία. Ο Γιοακίμ Λεβ έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και κούρασης, ειδικά στην άμυνα κι έτσι είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, παρότι ο ίδιος τόνισε πως θέλει να αντιμετωπίσουν το ματς σοβαρά. Δεν έχουν νικήσει κανένα από τα πέντε φιλικά με τους Αργεντινούς (0-1-4), μετράνε τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους για τα προκριματικά του Euro, ενώ 4/5 ήταν και goal-goal.

Η Αργεντινή θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον τιμωρημένο από το Κόπα Αμέρικα Λιονέλ Μέσι, ωστόσο πλέον έχει προπονητή, καθώς ο Λιονέλ Σκαλόνι πήρε το «οκ» και έγινε μόνιμος. Στα φιλικά του Σεπτεμβρίου έμεινε στο 0-0 με τη Χιλή και νίκησε με το εμφατικό 4-0 το Μεξικό με χατ-τρικ του Λαουτάρο Μαρτίνες. Εκτός από τον Μέσι για σήμερα θα λείψει και ο Σέρχιο Αγκουέρο για λόγους ξεκούρασης, ωστόσο η Αργεντινή δείχνει πως τα πηγαίνει πολύ καλά και βρίσκει ρυθμό ακόμα και χωρίς αυτούς. Ο κόουτς μάλιστα ήδη από χθες ανακοίνωσε και την ενδεκάδα και πρόκειται για τους Μαρκεσίν – Φόιτ, Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιαφίκο – Ρ. Περέιρα, Παρέδες, Ντε Πάουλ, Α. Κορέα – Ντιμπάλα, Λαουάρο Μαρτίνες.

H Γερμανία θέλει να πάρει μία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο για να ευχαριστήσει το κοινό της, ωστόσο η Αργεντινή βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα των αντιπάλων της. Αν και το βλέπω προς άσο, θα αποφύγω το σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ.

[21.45] Γερμανία – Αργεντινή

Εκτίμηση: over 2.5 (1.80)
Fun Bet: goal-goal και over 2.5 (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags