Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόκληση το 2.45 – Δεν βλέπουν πως είναι ανώτερη ομάδα; Αξίζει το ρίσκο και ας χάσουν!
| 2019-10-13 12:28:00

Πρόκληση το 2.45 – Δεν βλέπουν πως είναι ανώτερη ομάδα; Αξίζει το ρίσκο και ας χάσουν!

Sportdog Team
Πρόκληση το 2.45 – Δεν βλέπουν πως είναι ανώτερη ομάδα; Αξίζει το ρίσκο και ας χάσουν!

Ένα ματς ξεχωρίσαμε από τα προκριματικά του Euro για την... μπόμπα της ημέρας.

Αφορά την αναμέτρηση της Ουαλίας με την Κροατία, όπου οι αποδόσεις… προκαλούν.

Στον πέμπτο όμιλο λοιπόν η Κροατία είναι στην πρώτη θέση με έξι ματς και 13 βαθμούς, ακολουθούν με τον ίδιο αριθμό αγώνων η Σλοβακία με 10 και η Ουγγαρία με εννιά, ενώ η Ουαλία με πέντε ματς έχει επτά βαθμούς και το Αζερμπαϊτζάν έναν.

Οι Ουαλοί λοιπόν, εάν δεν ηττηθούν απόψε, θα παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης και έχοντας ματς λιγότερο μπορούν να ελπίζουν ακόμα στη δεύτερη θέση. Προέρχονται από το 1-1 με τη Σλοβακία εκτός έδρας, ενώ στην έδρα τους έχουν δύο ματς και ισάριθμες νίκες με 1-0 απέναντι στους Σλοβάκους και 2-1 απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν. Μέχρι στιγμής εκμεταλλευόμενοι και το σχετικά εύκολο πρόγραμμά τους έχουν πάρει πέντε βαθμούς, ωστόσο η αποστολή τους απόψε είναι δύσκολο. Δεν κατάφεραν άλλωστε να πάρουν κάτι στο εκτός έδρας με τους Κροάτες, όταν η αντίπαλός τους τότε ήταν σε κακή κατάσταση.

Η Κροατία δείχνει σιγά – σιγά να ανεβάζει στροφές, μετά το 1-1 εκτός με το Αζερμπαϊτζάν την Πέμπτη… καθάρισε άνετα με 3-0 την Ουγγαρία και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου. Εκτός έδρας έχει μία νίκη με 4-0 στη Σλοβακία, την ισοπαλία στο Αζερμπαϊτζάν και τη ήττα με 2-1 στην Ουγγαρία. Πλέον δείχνει να έχει συνέλθει, το αποψινό παιχνίδι είναι κρίσιμο για τη συνέχεια του ομίλου και με νίκη κάνει άλμα πρόκρισης.

Είναι καλύτερη ομάδα η Κροατία, βρίσκουν ρυθμό οι βασικοί της ποδοσφαιριστές και εκτιμώ πως απέναντι στη Ουαλία που θα παίξει με στόχο το μηδέν, έχει ελπίδες να πάρει ένα διπλό που πληρώνει πολύ καλά.

[21.45] Ουαλία – Κροατία

Εκτίμηση: 2 (2.45)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags