Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… τίμια δυάδα που αξίζει από τα προκριματικά του Euro!
| 2019-10-14 15:36:00

Η… τίμια δυάδα που αξίζει από τα προκριματικά του Euro!

Sportdog Team
Η… τίμια δυάδα που αξίζει από τα προκριματικά του Euro!

Με τα παιχνίδια από τα προκριματικά του Euro θα ασχοληθούμε και σήμερα, έχοντας ξεχωρίσει δύο καλά σημεία. Η δυάδα μας είναι έτοιμοι και στηρίζεται στα φαβορί.

[21.45] Κόσοβο – Μαυροβούνιο

Ξεκινάμε από τον πρώτο όμιλο όπου στην κορυφή βρίσκεται η Αγγλία με 12 βαθμούς και ματς λιγότερο, 12 έχει και η Τσεχία, ενώ ακολουθούν το Κόσσοβο με οκτώ και επίσης ματς λιγότερο, το Μαυροβούνιο με τρεις και η Βουλγαρία με τρεις. Οι γηπεδούχοι λοιπόν έχουν σήμερα μία τεράστια ευκαιρία να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης, εντός έδρας μέχρι τώρα έχουν το 1-1 με τη Βουλγαρία και το 2-1 απέναντι στην Τσεχία, ενώ προέρχονται από την ήττα με 5-3 στην Αγγλία, ματς στο οποίο κέρδισαν το χειροκρότημα παρότι έχασαν. Το Μαυροβούνιο από την πλευρά του δεν έχει ελπίδες για πρόκριση, εκτός έδρας έχει το 1-1 με τη Βουλγαρία και την ήττα με 3-0 στην Τσεχία, ενώ προέρχεται από το 0-0 με τη Βουλγαρία εντός. Το Κόσσοβο μέχρι στιγμής έχει δείξει καλά στοιχεία, απόψε έχει το κίνητρο και μπορεί να πάρει τον άσο.

[21.45] Μολδαβία – Αλβανία

Στην κορυφή του όγδοου ομίλου με 18 βαθμούς μαζί με τη Γαλλία βρίσκεται η Τουρκία, στη δεύτερη θέση είναι η Ισλανδία με 12 και ακολουθούν η Αλβανία με εννιά, η Μολδαβία με τρεις και η Ανδόρα επίσης με τρεις. Η ομάδα της Μολδαβίας έχει δύο ήττες εντός και φυσικά μία νίκη απέναντι στην Ανδόρα, από την οποία έχασε στην προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 εκτός και πλέον μετράει τέσσερις σερί ήττες. Οι Αλβανοί επίσης προέρχονται από ήττα με 1-0, άδικη βάσει εμφάνισης και με γκολ στο φινάλε στην Τουρκία, όπου στάθηκαν πολύ καλά και άξιζαν κάτι παραπάνω. Πλέον, μόνο με… θαύμα μπορούν να προκριθούν, ωστόσο θέλουν να τερματίσουν έστω τρίτοι για να επιβεβαιώσουν πως έχουν ανέβει επίπεδο. Έχουν καλύτερη ομάδα, έχουν καλό ρυθμό και θέλουν το διπλό που δεν πήραν στη Τουρκία. Κάκιστη ομάδα η Μολδαβία με τρομερά προβλήματα, μπορούν να το… καθαρίσουν οι Αλβανοί και άνετα.

Η δυάδα της Δευτέρας:

[21.45] Κόσοβο – Μαυροβούνιο: 1 (1.60)
[21.45] Μολδαβία – Αλβανία: 2 (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags