Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σημείο της ημέρας στο Ελλάδα – Βοσνία! Σούπερ… μπόμπα σε απόδοση 2.50
| 2019-10-15 11:58:00

Το σημείο της ημέρας στο Ελλάδα – Βοσνία! Σούπερ… μπόμπα σε απόδοση 2.50

Sportdog Team
Το σημείο της ημέρας στο Ελλάδα – Βοσνία! Σούπερ… μπόμπα σε απόδοση 2.50

Τη Βοσνία υποδέχεται απόψε η Ελλάδα (21.45) για την όγδοη αγωνιστική των ομίλων των Προκριματικών. Το ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να έχει ελάχιστο κόσμο.

Η Εθνική δεν έχει ελπίδες για πρόκριση, καθώς πρωτοπόρος στον 10ο όμιλο είναι η Ιταλία με 21 βαθμούς κι έχοντας κάνει το 7/7, ακολουθεί η Φιλανδία με 12, Βοσνία και Αρμενία με 10, η Εθνική μας πέντε, ενώ δύο έχει το τελευταίο Λίχτενστάιν.

Η Ελλάδα λοιπόν, μπορεί να μην έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο ο Τζον Φαν’τ Σιπ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα παιχνίδια, καθώς μέσα από αυτά τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές και βάσει των όσων δει, θα επιλέξει και την ομάδα που θα παλέψει στα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Εθνική πάντως έδειξε σχετικά καλό πρόσωπο στην ήττα από την Ιταλία με 2-0, ωστόσο σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς και από την πρεμιέρα των προκριματικών με το 2-0 στο Λίχτενστάιν. Εντός έδρας έχει μία ισοπαλία (1-1 με Λιχτενστάιν) και δύο ήττες από Αρμενία (3-2) και Ιταλία (3-0).

Η Βοσνία από την πλευρά της παρά το κακό ξεκίνημα, δείχνει να βρίσκει φόρμα την κατάλληλη στιγμή και πλέον κυνηγάει με σοβαρές ελπίδες το δεύτερο εισιτήριο για την πρόκριση. Προέρχεται από την άνετη νίκη με 4-1 κόντρα στη Φιλανδία, ματς στο οποίο έστειλε μήνυμα σε όσους την είχαν υποτιμήσει, ενώ «έφτιαξε» και το κλίμα στην ομάδα μετά τα συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα. Αμυντικά πάντως έχει προβλήματα, εκτός έδρας έχει δεχθεί από δύο γκολ και πάνω στις τρεις τελευταίες εξόδους της, ενώ επιθετικά… πετάει φωτιές καθώς στα 5/7 παιχνίδια της έχει πετύχει από δύο γκολ και πάνω.

Το ματς είναι αρκετά δύσκολο για προβλέψεις, καθώς η Ελλάδα δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και για αυτό θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο γκολ. Η Εθνική έχει πλέον ψυχολογία και ψάχνει επιτέλους ένα γκολ, το οποίο μπορεί να βρει απέναντι σε μία ομάδα που… βάζει και τρώει πολλά. Η Βοσνία βέβαια έχει το κίνητρο και «καίγεται» για τη νίκη, οπότε θα παίξει επιθετικά και έχει το ταλέντο για να βρει δίχτυα. Αξίζει το goal-goal και το ρίσκο με δύο γκολ των φιλοξενούμενων!

[21.45] Ελλάδα – Βοσνία

Εκτίμηση: over 0.5 Ελλάδα (1.50)
goal-goal (2.00)

Fun Bet: goal-goal και over 2.5 (2.75) ή over 1.5 Βοσνία (2.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags